劉仲敬對香港評論整合

5001 回覆
480 Like 38 Dislike
又係台灣人睇怕你姨佢今鋪得失好多台灣客
呢年一直係最大market
台灣姨粉 仲好串嘴㖭
慘了

明年冇人訂訪談

阿E食咩
阿E仲要供樓還mortgage
畀人笑好耐了
佢啲書銷量唔錯,應該都ok
反而係三馬兄麻煩少少,我諗應該有好多人只係訂閱陳醫師訪談
我咪係

應該會攪個新訪談掛
我見劉仲敬迷因fb有人問回水,個管理員叫人搵三馬兄
有冇香港人試吓搵佢
應該唔關事,睇開你姨既都知你姨毒舌,純粹陳醫生多咗嘢做,話晒人哋呢幾年都升咗職之餘仲諗住搞民團,原本諗住侵霖莊可以有四年準備,點知而家得番兩年時間,時間唔夠使,唯有cut咗啲最冇關緊要嘅嘢。
姨應該有買樓同投資開股票(佢好似有講過),文稿站應該係短期收入。不過冇陳醫生,最好就俾你姨一問一答,俾其他人訪問實趕客。
聽講你姨係一炮過
冇錯,最初都係冇收費,係三馬兄話要收費,之後先開始收。
阿姨retweet話要做戰爭準備
應該係專注搞民團
冇錯,時間真係唔夠,仲要唔擔保係兩年之後得嚟又要由零開始,真係要極速先得,可能教到一半就要由戰爭嚟教埋另一半,具體幾時真係冇人話得埋。
香港姨粉既話,可以搵馬特、雅各賓同小肥羊。再唔係既,蒙真兄都得。當然諸位想都可以一齊搵佢。
三馬兄搵過我,我話不了
小肥羊都好搵唔係掛
佢係老姨粉,而且被姨親身開示過,水平根底絕對唔差。唔覺有咩問題。佢有咩問題?
所以不如就由陳醫師或者其他人諗啲問題,然後俾姨一路講到尾仲好。
呢個人姨粉入面咪巨型覆讀機
姨講乜都係重新幫佢兜一次
你同我去都得啦
陳醫師起碼都似番個人

btw佢連香港人都唔係
大陸仔成咗年讀埋大學先落嚟香港
深圳讀高中 入埋共青團 原先甚至係重慶市人 (算姨同鄉?) 後尾先嚟廣東讀深圳外國語學校 同華南理工
絕少見佢用過廣東話 同陳醫師呢種入世嘅凝結核係無得比 基本咪又係姨喺香港嘢上面嘅傳聲筒 屌香港都屌得無邊忽似香港人
人品上畀人貼大字報都貼唔少 又唔見陳醫師畀人貼大家會留手
姨親身開示=無個好人
姨圈咁耐十幾年
姨點樣搵啲馬仔返嚟 質素人品點樣
邊個唔知?
姨只係需要絕對聽話嘅奴才
姨又唔係第一日上網埋堆

變態辣椒都畀姨鬧到仆街
姨係好怕人搶佢光環
外一啲都唔寬 內裏更加非常之忌
搞咗咁多年都毫無聲色
圈子入面養蠱 塘水滾塘魚
姨實際階級都係費拉下等人嚟
咁你姨有承認過當年搞遠古邪惡只不過係覺得聽得明先教,至於你本身係唔係好人,你姨係一概不管嘅,佢只係睇你係唔係有能力,甚至你姨本身都未必係個好人,你以為米辣娃熱帶魚嗰班人係好恰,嗰陣新疆做法醫嗰陣,活摘器官啲嘢真係聽聞而唔係親睹,係深圳嗰陣真係靜係同班白區黨交流而唔係諗住係政治上更進一步。更進一步你姨甚至係黨員添。

不過你姨從來都沒話過自己係白蓮花,我哋呢啲聽眾也覺得冇所謂。不過小肥羊係唔係好人,我就無法論斷,不過覺得能力夠出眾啫。

姨絕對唔需要奴才,因為對佢嚟講奴才係冇用。你姨絕對唔敢鬧到變態辣椒仆街,原因之前講咗。你姨啲光環應該暫時冇人搶得到,因為你姨太非傳統(政治圈而言),最有可能係碩帝(不過已經費拉右化)。咁佢嘅圈子難聽啲講,入門已經有一定門檻,裡邊啲人立場多元複雜,佢又唔鍾意管,搞到咁係好正常。你姨係士大夫文化下出身嘅遊士,費拉性當然強,不過你姨咁嘅遊士屬唔屬於費拉下等人就尚未定論,但係費拉下等人嘅話,其實大家都差唔多,尤其是而家香港。
咁佢係香港嘛,咪姑且當佢係囉,更何況佢嘅立場都係親香港。之前好似先俾班大陸人話完佢親港獨。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞