劉仲敬對香港評論整合

5001 回覆
480 Like 38 Dislike
同以色列差唔多
香港港豬有冇咁勇

不過丁權呢樣我同意
深圳啲圍頭都仲啲勢力架

咩沙頭村黃貝嶺嗰啲
城邦向原居民補錢贖地契(證明到係寶安縣地契) 不過呢筆錢唔高 起碼唔可能用市價100%
其他無地契嗰啲就無
搞得掂就係
按港豬嘅德性 好大機會處決嘅人少於十個
689 777都捉唔到
成個政府換湯唔換藥
避居海外 都冇港豬好似以色列猶太人對納粹德國軍官咁天誅
香港要搞一個右翼政府 按港豬城市費拉自律性 唔到三個月就會倒台
法例要配合民情
港豬唔改變奴隸劣根性
公務員統治已經係上限
體面失敗就會把劉耀春這種人送上臺去當議員,他會像是1990年的蘇聯第一屆議會那樣,痛哭流涕地說出民小的言論:「啊! 一個人也不能死,共產黨殺人太多了,我們以後誰也不要殺誰了。 」然後他把共產黨趕下臺以後,自己也會維持不住。
又係時候重溫下劉仲敬論64😂😂😂
https://vocus.cc/article/5dd89464fd89780001f35266
台灣個種「轉型正義」算唔算worst situation
統治就係殺人權
係依方面,香港黃營真係好失敗
BTW出面疫苗post仲係見到唔少中產果種離地心態
睇怕香港民族真係要輸到一無所有先可以重生

現實啲講,台灣有AZ、Moderna、Pfizer,甚至可能有原廠BNT,七月尾重有國產嘢。香港就得鳩興同唔知有冇事嘅伏星BNT
你香港個統戰價值低過台灣幾班
剩係攞到垃圾係理所當然
我指係右翼政府會喺充滿咒詛同抵制中倒台
民選執政只會充滿民小 你引述嗰種 到最後發現 唯一比較有少少德性嘅依然剩係得商家佬
君王論講過
殺一批人係好事來
起碼商家佬為自己盤生意負責
民少則完全無執政能力 永續抗爭到2147
民小同中產係同一種生物
冇領導風範,但係靠把口好似可以指點江山

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞