劉仲敬對香港評論整合

5001 回覆
480 Like 38 Dislike
核心問題:民兵係咪黃絲中產樂見既野?
絕對唔係 ,因為會威脅到佢哋
所以捉鬼大師大把黃絲中產課金

都重係要投票
其實上層階級好大機會誠哥加埋啲歐亞裔人士再加埋同陶傑frd嗰堆,咁佢哋對英美嘅忠誠度係夠嘅,反而最唔想係俾泛民班友上大枱 。
打跛腳都唔使憂,最驚係俾呢班人揸大旗,佢哋一揸旗香港注定冇運行。
律師黨都可能仲好啲

支聯會加民主黨班大中華膠眞係不了
大中華膠係首要敵人
左膠趕得幾多得幾多
如果白鴿黨班人真係上嘅話,咁香港到時真係永成臭港。
溫州寧波蘇州啲機床技術肯定係德國日本度偷返嚟
人地有基層組織
本土派唔係一定食得住白鴿
所以而家唯有寄望將來大狀黨班人食得住白鴿(踢走白鴿做唯一政黨代理人)同埋將來本土派要借宣誓一事將留低嗰半班白鴿煮熟。當然你共黨亦會乘機係呢一兩年破壞埋白鴿嘅基層組織。
應該今年開始偷唔到幾多,就算偷到都係啲二流技術
香港民族和中華民族瓜分並一口一口地吃掉香港華人,無論白華還是粉華。

鴿黨呢啲溫和派中國人點睇都沒有活路了

習大大就係香港民族天然盟友
堅決支持習大大2023繼續連任
滿州既傳統重工業區偷唔到機床技術,反而溫州寧波蘇州依啲傳統手工業區偷到
兩面人必須清算

溫家寶撰文吶喊「中國應是一個充滿公平正義的國家」文章後被微信禁止流傳
https://lih.kg/2493438
黃金神棍以前講過溫家寶會死得好慘
咁呢啲係資本問題啫,由九十年代國企改制開始滿州經濟就一直衰落至今,環渤海搞咗廿幾三十年都冇起色,相反長三角借地理優勢經濟起碼穩步發展,再加埋瓦房店班人可能有股傲氣不願合資,咁咪益咗長三角囉。不用分那麼細,大家都是中國人!都是偷技術的!
36,我說過他未必會有善終。在共產黨而言,不論他出於什麼動機,他都客觀上縮短了tg的統治時間,太早把贏國經濟推上了最高峰,與tg而言,他就是罪人。也正因為他們和之前那代的努力,使得贏國到達了無法迂迴的地步。否則我也不會在2012年那次大規模的刺激後,完全肯定,只有計劃經濟才能救共產黨了。(3/1/17)
註:星空爺即溫家寶。
不徹底橄欖改開派,咱位置坐得穩嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞