劉仲敬對香港評論整合

5001 回覆
480 Like 38 Dislike
叫啲專家食屎啦
討論關你撚事咩 唔拎得其他嘢討論得呀?
你咬我食呀依家
你中意睇佢咪自己開post講佢
唔好係度講埋d唔相關嘅嘢
幫木琴出頭都要睇下你自己咩料,人地識唔識你
你俾個地址我,我去揾你,咪知我咬唔咬到你食咯柒頭皮
柒頭皮,係劉嘅討論區吹捧木琴
仲要吹捧個中共必勝嘅傻仔kol
你都幾funny啵
人哋劉仲敬就嚟識你 費拉崇拜真係荒唐

我係話唔好抹黑佢打入關學嘅稻草人 幾時踩親你條尾?
呢個po無人同劉仲敬所作所為洗白?我都已經實事求事講理論
我就見唔到我同木琴出頭反而仲要見到你衝出嚟想幫劉仲敬出頭 仲要踢走我 真係得啖笑

你都on99
我崇拜劉就未去到,最多叫做欣賞
你就真係崇拜木琴啦
唔好係度死撐啦,崇拜同埋幫人講句公道說話係兩回事嘅,盲嘅都睇得出,你竟然崇拜一個吹捧中國必勝論嘅傻仔
柒頭皮
你全家老母老婆暴斃呀食屎狗
細路一生出嚟死撚咗呀
笑死我,紅色大字對我冇傷害架
想對我有傷害,不如你俾個日期時間地址我,我同你出黎打場交,你咪可以任意傷害我咯
打大字有撚用咩
傻仔 公道話 我只見到你偏私狹隘 唔見得一絲唔中意嘅嘢 任何討論都係死返出去收場 呢個係同你下等格有關 促進討論嘅地方唔適合你
崇拜呢家嘢三五年就會換 但格呢樣嘢去到邊都唔會改
咁你寫紅色大字又好我好多咩
放心 木琴同你呢種費拉下等人唔值得我出手
兩句足矣
你再開波我再鬧 我個人好均真
你鬧我咩 我必定奉陪
你唔追擊 我都唔會
好啊,我隨時奉陪
我係下等人啊,咁你係咪人啊?上等人啊?柒頭皮
哇,好高道德水平啵
唔挑釁下你真係唔得啊
柒頭戇鳩鳩 衝出嚟撩人博鬧似小學雞
白卡就唔好show出嚟畀人獻世啦
弱智仔
唔好害人啦咁搞法同約人打交
我驚你生出嚟個仔都變弱智
原本以為連登時事得呢個po比較正常 啲人都比較正常
點知都係要鬧交 真係好撚厭
你明連登點解刑依家都上到喇
原來咁就係上等人
笑大人個口
唔知點解我覺得佢係到曲線緊
呢點要睇分稅制改革同戶籍制度改革呢兩點
最近同人傾過

如果日後香港真係獨立到
果陣時既香港,會同我地現時所認知既香港會好唔同
但相關既理念就由呢班人繼承左
而家香港都夠面目全非啦
https://twitter.com/LiuZhongjing/status/1344265165399842816
香港投資者有一半其實是中國資本繞道香港,把自己洗成外資再回流享受超國民待遇。他們是跑不了的,白區黨出海資金和被驅逐資金也只能留在香港。這樣,肉就爛在鍋裡了。
宜家睇返
眾志班人係咁奶biden 同dem
可能真係策略黎
分散投資
香港本來左膠多
唔覺得學生運動同小文社沙龍知識份子會buy保守主義嗰套
對日夜傳媒狂轟嘅trump心痛惡絕係好理所當然嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞