我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
當年熱狗咪係靠我呢啲人上高登宣傳架囉
你想搵仲搵到post㗎
呢個真,好重要
講左70幾頁,個女MC係咩人黎架?
算啦 泛民就係易眼紅
熱狗 騎劫

不過依家都搞成咁
諗下點補鑊/食住上算
問題係你問乜講到你好有理據有驚天大秘密咁但我又唔知你想問乜
呢度班熱狗小狗真係乜撚都唔識
教你地做打手嗰班都隨時係我師弟咋
好肉酸 明咪得
第一。現場係講 驅逐共黨 光復香港
唔係踢走

第二。現在冇比狗趕,係停左係度等美領黎,or你覺得我地因為唔跟不反對通知書,會比狗趕係抵死?

第三。跟HKAA既人比大台多,尊重現場民意決定,有罪嗎

歡迎FC
on9啦
話人地未食藥就咪撚用人地既idea啦
又要用又要唔認係佢既idea
見有用又要跟又要話人地騎劫
泛民咁叻咪自己整堆更勁既idea出黎囉
又做唔撚到
廢呀
泛咩民呀 今次個搞手係泛民?
反思下自己有咩不足得唔得
點溝通?同hkaa講喂你教主傻根係癲佬喎,我地一齊放下成見舉美國旗呀咁?

上次陳雲叫人唔好出旗手,樓主已經出黎叫人舉旗同屌hkaa缺席
https://lihkg.com/thread/1480719/page/4

跟本係政敵,漢賊不兩立。
政治現實係今日熱青城唔知得罪左美國國會幾多人
文宣組仲幫緊你班仆街執緊屎
你鍾意啦
驅逐共黨有咩問題,唔係有力過時代革命好多咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞