我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
睇清楚未呀熱青城
我懷疑禽獸胃已經喺呢個post 度好撚肉酸
屌 咪講真話啦
人地英文好好無得講好嬲架
而家發生咩事
on9?
就算真係hkaa出黎搶左頭啖湯
屌根本成個idea就係陳雲諗出黎
旗手同唱美國國歌係hkaa做出黎先o個喎
之前佢地做D人係咁屌做乜拎美國旗出黎
而家美國旗出哂黎又變左佢地騎劫?
冇撚野呀嘛?
好認同
好聽就華麗轉身 其實係「跟風」
可否詳述點解俾佢搶到

同埋乜嘢係hkaa?
Btw熱狗死全家
熱青城唔識英文架
個主辦權去邊度申請?等我都申請個玩下
都唔係咁講, 阿侵個人好怨婦, 但相反言出必行. 佢出過的競選承諾, 必定執行. 如果侵侵認頭, 民主黨唔會嬲, 反而鐘意. 侵侵一鬆章, 佢地可以插到佢開花.
認真, 真係唔蝕, 我覺得係有腦. 侵侵就係共和黨, 全個黨佢一個人話哂事, 至少贏左一半.
廢人跟人口水尾舉旗
總統要做野關係法一直都可以做,關係法總統一個人話no 就 no
佢要做一早做左
就係佢咩都唔做先要議員動議去推人權法
所以票喺美領叫?去中聯辦叫啊嘛,又唔係好遠
與其話美國有好多人反侵 不如話反對佢啲左膠太大聲
美國太過左傾 導致要侵呢類右翼上台平衡返
但係主流媒體始終都仲係多左翼派 先搞到好似好多人憎佢咁
換個講法 如果唔係主流都想右啲 點解佢會贏
人地美國係三權分立,過唔過到條 act 侵根本無權話事,
過左條 act 侵只係 formality 上簽個名正式實施

而且,侵仲同大陸 deal 緊貿易戰,佢大條道理同大陸講條 act 唔關佢事,但依家搞到佢係推手咁,根本條 act 一直係美國民主黨幫手力推⋯⋯

熱狗不嬲唔顧大局,私怨撚,狗改不了吃屎
熱青城望清楚未呀
陳雲講乜你信乜
係唔係陳雲叫你食屎你就去食屎
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹
冇人唔歡迎佢嚟,但一定唔係行最前同埋make speech遞信嗰個囉。唔理係咩遊行都好,比主辦去做呢啲門面嘢不是常識嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞