我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹
又黎
自己係咁講陳雲陳雲
我就係話唔會理任何人
邊個態度正確就會跟

但宜家有人話, 邊個做先, 邊個就係岩
你話2014班勇武出黎話做大隊, 大台
我都唔會跟
我只會跟有正確思想, 香港人支持嘅野
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹
封建上腦
連登係你地個華夏城邦國
要聽命於你地個國師
你叫收就要聽你講話收?
今地舉就笑柒人,宜家無得威又要分化咪撚理鳩樓主啦 不分化
嗌「驅逐共黨」有咩問題?
群眾佢buy邊句口號就自然會嗌邊句,就好似「光復香港,時代革命」咁,多人buy就自然多人嗌
會話人哋騎劫根本就係當群眾係弱智
豬豬妹
紫歌
馬國明放假一天
薑汁炒介蘭
平匤
BlackMWOps
白兵

哩個post入面既人
[更新] 721行動討論 與 本土 Assemble!本土圍爐區 (唔係本土都歡迎入嚟睇下)
https://lih.kg/1333027
兄弟爬山;但唔包熱狗(其實唔係熱狗,係青城派)
唔完美,要改善,可接受;但唔接受熱狗

比人屌熱狗我都係咁講
究竟全能嘅連登仔,幾時先學得識對事唔對人?
咪玩啦,侵侵唔係共和黨?唔洗爭取佢既支持?
法案通過,都要侵侵簽名,如果佢唔支持,玩野係到拖,你地想見到咩?
難怪支持陳雲
而家要兩黨支持通過法案講乜美軍帶路。

去美國求救,鬥早係李柱銘都未到陳雲啦。乜q都唔識走去學人講舊事

陳雲有冇被人邀請去美國發up瘋?hocc 都有影響力個條陳雲傻佬啦
樓主on99
大家有目共睹HKAA係第一批舉美國旗嘅組織,一開始受千夫所指,直到Trump開口支持香港,你班友先勝利球迷咁痴埋去舉,搶大台,人地唔屌你算厚道,你返人騎劫?
兄弟爬山,各自努力,依家2019年啦,無大台無leader
國會都未過就搞啲不得民主黨人心嘅小動作?
Trump如果想同國會作對,美國人會自己搞掂佢架啦
專心攞國會兩黨支持啦on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞