我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
我都認得你 熱狗打手
push
依家係屌佢哋舉旗咩?
咁又點 人地係民選總統
咁撚憎有本事選過個

你估下Trump藍定紅你估下點解之前美國國會停擺?熱青城真係低質到膠都費事俾
好慘

俾班江派騎劫
咪係!CLS
屌你啦,人哋一早舉緊美國旗啦,仲話人騎劫好笑唔好笑咗d呀?
屌你老母,你條仆街再講呢三隻字我就block你
咪諗住侮辱城邦同熱血啦你條冚家鏟
既然咩都係陳雲嘅功勞,咁係咪真係陳雲係大台?
HKAA 最先係全世界圍屌下堅持舉旗唱國歌 直至美國國內關注
你好意思話佢地扮成功爭取?
反而樓主呢d一開始唔見人,到見hkaa開到荒聞到飯香,就開始扮大台
家陣呢搵到條abc讀英文就好巴閉?
要搵個見得人既pr 港共可以比你更在行
但大家都明白背後個意志同信念先係最重要
樓主憑咩因為hkaa英文讀得冇咁native 就否定甚至抹殺佢地比大部分人行得前2個月既努力?

大台撚唔該收檔
驅逐共黨 香港自治
前兩日先見到係城邦派開post既topic
法例上係要有申請人召集人,但申請人召集人唔係大台,你有冇見過民陣鍾建平迫所有人聽佢地指揮,或者只有佢地先可以發言?唔好唔記得我地運動其中一樣成功要旨係無大台,咁就冇騎劫
佢地果班死忠真係同藍絲無分別 成日盲撐
反熱青城反上腦
當年李柱銘係去遊說唔好制裁中共
鍾祖康2003年果陣已經寫文寸佢
歷史已經證明邊個正確
嗱,樓主唔係大台,但係係主辦單位。

主辦單位通常會負責安排Event既路線同節目。

依個唔係領導權,係由入紙一刻必須承擔既主導義務,例如set 主題、搵嘉賓、計劃路線。

不能否認主辦方係無提前通報佢哋會讀宣言,可能令到HKAA 誤會。但係亦不能否定HKAA係依件事上係無理會主辦方既安排。

而且國會還國會,trump還trump,Trump 係無權pass the act 既,而今次既主題係法案吖嘛。

不過係咁,先多謝主辦單位,亦多謝HKAA,如果出現問題,我地要先集中係國際戰線澄清。其後想方法避免同樣問題發生,例如清楚列出安排同埋確保無overlap。
人地投票做決策係睇國家利益,就係靠人說服佢地個法案對佢地有好處,retweet只不過係用手機撳個制,同落決策/投票兩回事黎
廢咪講囉,今日樓主就約咗個領事,下個禮拜hkaa試下約啦

搞遊行都得架
你估佢地呢班勝利球迷流ga? 最後一刻先攞美國旗然後屌翻第一個提出攞美國旗ge 陳雲
On9無下限
好心你讀熟D先書啦熱青城
過左2/3係無得唔過
希望過到啦
咁點解hkaa唔接住搞落去?
真係唔知,其實我連今日搞手係邊個都無理,更唔知有咩恩怨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞