我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
你想逼死人咩
Jason Chui:由Day1 開始舉旗就是HKAA
重要出親去都被人笑on9被人話無用
之後出去又食Tear Gas又被泛民搶旗都繼續舉
次次受外媒訪問都係HKAA旗隊隊員
連外國記者都認得佢地

直到Trump回應了
成班連登仔就做勝利球迷180度轉軚話要搞旗隊舉旗
到818旗隊一休戰唔出
成個維園就只得兩支旗

上星期HKAA旗隊一復出就廿幾支旗旗海
全世界有眼見
人家有組織幫支持者訂旗買旗
又有人做文宣寫英文公開信
試問HKAA點騎劫呢?

似乎是連登仔想無成本騎劫,搶奪旗隊過去兩個多月功勞而不果便發爛渣。

這樣誣衊HKAA旗隊實在非常卑鄙

請各位有連登acc的巴絲,幫幫手去留言講兩句公道說話吧!

謝謝
同場加映 你地最愛既領導 梁同志

https://www.facebook.com/688589316/posts/10154345221489317?s=884065226&sfns=mo

建國方略呢????
答唔出呀死熱狗
屌晒你地老母
跟本無撚解釋過
熱狗正仆街
冇大台 民陣而家都唔敢話比人騎劫啦
你咁驚比人騎
做完晒拍番條片出黎
自己一個讀晒宣言唱晒歌咪撚就囉
洗乜吹晒大雞咁
收皮喇撚樣
陳雲走狗
究竟係因為你地憎trump,定因為驚支持民主黨嘅人憎trump?
除我以外無別的神?
想做大台個食相咪鬼咁柒啦
LEADER

食相醜陋
巴打直接開新post以正視聽
食屎啦屌你老味HKAA
唔係你貼都唔知世澤仲係咁on9 2019仲熱普城
勢狗不嬲on9嫁啦,係咪以為識個cum字就好叻叻好風趣呀?屌你老母騎撚左人地仲要吠,你話你唔係搞亂檔都無人信啦柒頭

係咪未撚訓醒呀你班傻9?
係你呢個柒頭騎劫咗HAKK嘅抗爭成果就真
冇大台係度on99
人地不分化不割蓆唔同你計
但你呢啲叫做先撩者賤
屌人死全家 你真係好撚賤
做乜唔揾人搶咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞