我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
你唔好ON9啦

樓豬今日號召嘅係: 要求美國兩黨PASS THE ACT
今日出黎嘅都係咁嘅諗法

我唔理熱狗又好, 泛民又好
今日有人無啦啦提早上撚咗山
叫話"美國總統" 解放香港

同我地原先出黎支持嘅諗法完全唔同

邊個做先, 邊個就係大台, 就係岩?
我地宜家無大台, 邊個做得岩就支持
你行到幾咁撚前, 但做錯, 都唔會支持

所以你話邊個舉旗先, 邊個就岩?
屌你老母啦

協調?哈哈,一齊睇下佢地前幾日講乜?

兄弟爬山wor, 你地一日到黑都淨偽諗騎劫 港獨(裁)撚就有你地份
舉旗同唱國歌就唔係參與? 咁和理非淨係行下叫下口號又係咪冇參與? 咁你係咪想分化?
次次出黎行都要大大聲話自己係熱狗?
Retweet緊要定過到法案 On99
究竟熱狗私怨撚多定泛民私怨撚多
你推撚夠你個垃圾reply 未
blocked
每年8月香港重光,都有唔同團體係唔同時間,和日本領事館交請願信,要求日本道歉
咁你有冇聽過佢地之間騎劫對方、話對方共匪,唔好咁on99 啦
一早叫大家提防熱狗,而家開心啦

連登反熱狗聯署
https://lih.kg/1510016

自己攞黎
陳雲 個堆熱普城 真係好撚麻煩
又話收山 快撚d收山啦
呢家比較似係你地企圖騎劫失敗上黎喊苦喊忽

以佢地班人寫既狗屎垃圾我真係唔夠膽諗佢地寫左D乜
HongKong Autonomy Action
香港自治行動
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹
人地係第一批舉美國旗嘅人,點解會變左你地做leader? 會唔會你地先係騎劫人地功勞嘅人呢?
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹
trump 其實美國真係50 50鐘意,直接叫US就實冇死
其實我一直以為今日係HKAA搞,你唔出嚟真係唔知。整體來說,好彩有HKAA佢哋出嚟講清楚,如果係你地隨時搞到聽日美國嗰邊過唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞