我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
Source plz
又無fact check
又出post 分化
你話咩人?
明明水革一直主張:
不分化 不割蓆
兄弟爬山 各自努力
沒有大台 只有群眾
不嬲連登仔都係咁,然後就會話你唔係第一個講嘅人
吓?咁佢嗰份英文雖然同你地嗰份會唔會意思分別好大?
其實我諗下次遇到呢啲情況
你哋都要讀返自己嗰份宣言
話佢哋嗰份代表佢哋嗰班人
而呢個先至係代表你哋班人

Twitter大把手足做緊野
其實外國人有好多好憎 trump
好驚會有反效果
因為當時唔係現場,知道既人真係要講吓
on9仔 真係唔屌你都唔得

知唔知第一次鳩嗚係幾時?

但好多美國人其實好憎 trump...
啱啱咪答左你囉柒頭
扮睇唔到
我只係覺得唔同組織,而兩邊睇落無計傾嘅,有少少智慧都應該要分兩日囉
你又真係錯怪咗我,我由day 1開始就支持外國勢力
只係覺得hkaa今次真係做得有啲...奇怪囉
Cls,收皮啦泛民打手
借位repost

新屋嶺入面到底發生咗乜嘢事,我想大家去諗清楚
https://lih.kg/1547870
已經有
睇reddit同twitter就知
今次真係俾熱狗累死
成日話唔割蓆,但又同其他唔同意見既人割蓆,再屌其他人針對熱狗,咪姐係要全世界跟你個套去做
你係旗手咪知發生咩事
有條友係咁搶口號講
“踢走共黨 光復香港”

仲有
睇返now新聞
Hkaa來1:30 hkaa上去美領
係比狗趕返走
即係我哋幫手開路
佢哋即刻衝番上黎騎劫囉

我地目的只係想唱國歌同交信
你自己咪讀返你地個段一次lo
仲拗乜嘢,上twitter打仗啦你班冷氣軍師。風向係香港人帶㗎!點樣演繹今日個運動,都係我地香港人呀!

你係熱狗,咪幫手叫侵侵神放個重點去pass the bill 囉。

你唔係熱狗, 咪幫手twit 番個重點去pass the bill 囉。

都係pass the bill 之嘛,撈埋做賴尿牛丸啦,仲嘈,做正經野啦

屌睇見就火撚滾

自推到爆post停戰做正經野為止
熱狗邏輯闊別幾年終於回歸

真係屌你老母閪 俾人講中就要搬龍門 頭先問邊個做先 依家就加多個條件話要係香港人

小朋友唔好唔開心 不過係當日嗰班美國人教香港人都可以舉

不過你可能唔知啦 始終嗰時城邦派仲瞓緊覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞