我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
佢地陳雲講乜信乜
以為陳雲講就係
叫trump解放香港條banner真係好有問題!佢地太唔了解美國政治!美國總統唔係大晒,應該淨係叫US stand with Hong Kong / Support Hong Kong 就夠
下次要做番
搞分化
知佢地臭朵就打稻草人

明明睇相見到佢地主辦都有交信
但樓主一開始寫話最後交唔到信
後尾又話阿叔搶咗fo
但始終都係女手足遞信喎
個阿叔係大份d姐

Btw我都好奇怪佢係咪真係旗手leader
點解前言不對後語?
樓主要出嚟交代清楚
咁我明hkaa班仆街做乜,同民建聯一撚樣
咁trump retweet旗手唱美國國歌係咩呀?
仲好意思提泛民 你地個關鍵一席去粉飾太平呀
人地HKAA由7月開始舉美旗唱國歌
果陣仲有班人喺到屌佢地舉美旗
嘩 而家見人地呢招work喇
得到美國國會同Trump關注喇
樓主就衝出嚟自認大台 自認旗隊leader搶光環
真係人無恥則無敵 好撚仆街
泛民囉
仲有美國人唔算鍾意 trump呀屌

依加有外國人話失望 因為淨係提 trump 幫香港呀屌
原來想做大台
向trumps求援有咩問題?邊個喺Twitter話中國必須要以人道方式處理香港問題?邊個話達成貿易協議之前必須要妥善處理香港問題?
人哋幫到你咁,你連光環唔俾佢
Trump 係美國政府嘅最高領導, 亦係現屆美國政府嘅象徵
大比數過Trump 係無得唔簽
支那毒上腦
好撚on9 支持陳雲去長洲建國
屌,樓主真係弱撚智,hkaa由無人舉旗做到今日不知捱過幾耐
突然走出嚟扮自己旗隊leader真係人唔笑狗都吠
陳雲就唔係啦,佢係神
我神雲與天地同在~~~
喂大哥 你鬧人on9 多餘之前可唔可以比啲論據 一味得個屌字 不如比啲有建設性嘅嘢黎睇下討論下
咪就係
人地搞咁多野申請埋不反對,熱狗咩都無做一鳩打尖,咁就叫唔尊重囉
解放香港同支持香港程度上好大差別wor
陳雲黨
連登仔喎 人唔笑狗都吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞