我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike

驅逐共黨都要打XX唔夠膽講,死傻鳩

仲話唔想要香港自治,係咪鬼黎架

畀你騎撚到就真係死得
其實我相信呢度一個泛民都冇
無謂打咁多稻草人
反中係兩黨共識原因係民意一面倒反中
政客睇民調做人
連奶共拜登都換邊

我係話如果支持民主黨果班選民見到香港人pro-trump的話
民意有可能會影響
暫時睇好似d鬼佬都無咩所謂
但真係唔好太過顯得pro-trump
我地而家已經有兩黨支持唔使take無謂risk

驅逐共黨都要打XX唔夠膽講,死傻鳩

仲話唔想要香港自治,係咪鬼黎架?

畀你騎撚到就真係死得
RESPECT HKAA
所謂嘅旗隊leader唔該彈開啦
冇人識你呀
係啦,搶功勞真係熱狗最叻!
總之有主辦單位就係人哋錯!
好差囉

你話呢度一個舉過旗既人都冇
可信性可能高D

驅逐共黨都要打XX唔夠膽講,又怕激嬲共產黨呀?傻鳩

畀你騎劫到就真係死得

畀你騎劫到就真係死得
唔叫trump可以就咁叫美國
e.g. United States, please liberate Hong Kong

事實上有好多支持民主黨的市民憎trump憎到入骨

畀你騎劫到就真係死得
驅逐共黨都要X左佢
佢係唔撚識中文定驚激嬲共產黨呀屌 好撚柒呀

仲話香港自治on9,係咪鬼黎架?

畀你騎劫到就真係死得
樓主騎劫不成 淨係有份讀中文宣言
冇得用ABC accent朗讀英文所以嬲嬲豬
ask trump to help
放心樓主
呢度好多人撐你
唔好俾熱狗搞到心情唔好

仲話香港自治on9,係咪鬼黎架?

畀你騎劫到就真係死得
https://youtu.be/B_nEw_Ljhrs

FC推post,廢事有小朋友俾樓主帶風向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞