我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
我對佢隊兵一向有保留,有功有過咁

現階段先處理好風向先,盡量帶返去「美國國會」試咗再算
係,早咗上去又唔早啲交信,係都要等到主辦上到去先一齊交,夾硬搶人哋焦點
點解會有leader ?
唯有重點向Pelosi 同一眾民主黨人宣傳
Help Hong Kong, Pass the Act

We love USA
No matter D or R
熱狗掛住自己搶fo,鬼記得群眾咩…
隊友,共諜,收共和黨錢,你地自己揀個認咗佢啦
下?
RUBIO呢?
其實而家警察亂9拉會唔會同唔夠錢派OT 有關?
OT 要由保釋金度派?
如果係咁只要唔比佢地拉到,佢地就會無OT 派
或者只可以拉路人
所以唔該,唔好再送頭!
斷佢狗糧!!
根本香港嘅問題就係共產黨影響香港自治
講呢句有咩問題 忍咩幾日?
兩邊手足都辛苦哂

但外面仲有好多手足,大家關心返佢地唔好響度罵戰啦
佢哋覺得美國人思考政治係香港人嗰套公關思維
弱智就唔好抗爭啦,成個法案都係針對共產黨
你叫人唔好講共產黨,on9仔
妹仔樓主罵個前輩
騎劫完人地個idea 然後起個大台再屌番人騎劫,goodest logic

人地上美領先,早過你交信同讀宣言有咩問題?你自己讀唔到就怪你地organise 得唔好,咪撚借d意屌熱狗搞分化
on9 鬼唔知啊?但今日 main point 係咩啊?過撚咗法案你點叫都冇所謂啦,冇幾次咁叫過,一定要今日叫?宜家過硬條法案咩
自個大台比人搶左就屌人搶大台
你班朋友仔上面先屌完「今時今日仲講大台」,你又認同個大台畀HKAA搶咗,咁係咪即係HKAA拎到大台喇?
悖論家
On 9
SAME
其實人哋美國係三權分立,而家個重點係要congress過咗法案先會俾到trump手上,你而家skip撚咗congress個部分做乜撚?
美國唔係總統話晒事㗎 就算佢落executive order Supreme Court或者國會都有權推翻
同埋而家pelosi無權?rubio無權?人哋一個係眾議院議長呀,咁都無權呀?好心你睇下成個程序點搞啦
咁其實問題又唔係好大嘅

話哂人地係總統
其實我明白陳雲根係諗乜嘢,佢覺得自己舉美國期先嘅,而家有人用咗佢條橋佢就好嬲,所以想搶先去遞信。
但就完全冇諗過同主辦單位講聲先
我淨係知樓主而家連叫咩口號 提唔提trump都要管
唔該係你要搞清楚最開頭係邊個發起要趁G20做野
陳雲未出聲班人已經去左日本LA
你陳雲先出個WHITE HOUSE PRTITION 講G20咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞