我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
原來差唔多要收割為選舉,唔怪之得咁在意
手足fact check 唔該哂

邊個做有乜咁撚緊要呀
你係咪都認同係陳雲提呢堆概念呀
係就俾返個credit人
唔好下下都只識話佢未食藥啦

佢2014已經講勇武俾人屌到開花
而家有冇人話勇武冇用?

佢2014年講be water
到而家係咪發揚光大
個個都識得講be water呀?

成個hkaa都係跟佢既idea做旗隊
由一開始俾人屌到仆街(呢度屌得最大力)到而家爭住認頭仲要嬲嬲豬

何來佢地做先既會變左佢地騎劫佢地分化佢地未食藥呀?
屌撚晒班死熱狗啦
出黎舉得旗就係兄弟
今日真係好多謝你地好多旗好壯觀
熱狗互fact check
ok
又係度講主辧
又有另外開post 講
又係個仆街陳雲
啱,事實係陳雲班人搞先咖嘛

泛民班支持者6-7月多次喺遊行期間,強搶人地枝美國旗。屌人fing美國旗仲大聲過屌警察。
然後一堆泛民打手開post話旗手「畀位人入」,又吹到話美國民間唔中意hk玩佢地枝國旗

到後尾人地真係make到noise,班人又痴埋去。喂大佬,你係中途加入㗎咋,邊個騎劫你呀
真定假 有冇可能冇事先溝通左先

幾日前呀所謂leader 咁講wor
根,全部都要跟
抄功課抄到咁出面

幾時拎牛肉刀廢憲獨立?
抄功課既free rider, 收撚皮啦
下?
我尋日起佢個group 見佢討論黎緊選舉
佢地搶埋我地份中文稿呀
我地自己搶返咋你老闆
我地行埋去話我地主辦叫讀英文架喎要
佢地話佢地讀左喇
咁唔係搶係咩呀
遊行同reddit
我兩樣都做緊
你地之前夠話人地舉美國旗會搞散
人地嗌咗兩個president trump, please liberate hk
仲要一直都有外媒cover

唔好講到人地今日先嗌
咁你咪去屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞