我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
最僧你d咁既仆街仔影衰陳雲,成個美國唔只只有trump同共和黨,同反唔鐘唔鐘意trump無關係

你呢d死仆街,日日係到扮撐陳雲,實際最想搞死陳雲
點樣騎劫唔到,人地既appointment成個比佢劫走左
香港人就是軟弱,咁都俾班仆街熱狗騎到,檢討下啦
當初仲話咩自己香港自己救
咪撚講笑 連激d既勇武都容唔落仲好意思自己救
梗係搵幫拖啦 仲要搵個最勁最powerful既先得架嘛
岩岩睇一睇番D直播
應該係咁
大約1點 hkaa自己行上美領 有兩隻白衫狗話佢地超過30人要申請 之後講左一排就帶佢地去個所謂示威區(?) 之後佢地話驚晏D班狗會發癲所以就係記者面前讀佢地果份聲明
接近230-3點 大會既人上到去讀信同交信 同時hkaa都讀多次+交信
一樣啦,發起人又唔係得一個人,咁用團隊囉
傻仔
當年香本力早過你哋用過晒你啲橋啦

熱狗講到底就係為咗賺錢 做嘢半桶水 搞親光復四點散場

熱狗發明過乜?射馬紙囉
睇到D神奇post

政黨可以有領袖,活動可以有搞手,但旗隊領袖是一個什麼概念?

首先我翻查到的資料陳雲最遲7月8日已經在臉書主張舉美國,最遲7月14日沙田遊行已經有人高舉美國旗。然後8月16日這個人(花旗參)在連登問「816遮打有無人會帶美國旗?」,8月17日這個人又在連登叫「美國旗手集合」,然後到今日9月8日他就自稱自己是「旗隊leader」,控訴別人騎劫,在帖文得到上千讚好。

我再進一步翻查此人過去的帖文,有以下的發現。7月12日,此人(花旗參)在呼籲參選區議會及立法會,內文提到:「到e家仲係度講緊示威遊行先係主線其實真係錯晒......如果我地唔舖排定區議會搵人參選最終都係輸硬」。4月29日,此人(花旗參)發文「其實我唔明泛民抵𨳒同反逃犯條例有咩衝突」內文提到:「我唔理泛民係咪成日關鍵時刻做唔撚到野or係鬼,但呢刻你話因為佢而唔去遊行or反佢,咁姐係想通過?」

我就不評論這兩則帖文,但相信各位大概可以理解這個人的背景吧。

https://www.facebook.com/674398559371303/posts/1728373190640496/
好彩有人證咋
現場朋友

我12點到左跟上去 咁點

主辦讀完之後先到hkaa讀 兩邊有交信
仲有無野要屌有無野要分化
無既收皮啦

人地9up兩句你地就嘈一晚
不割不分簡直係一個笑話

有曬直播無人fact check就係度屌
我話緊你地啊飯民打手陳雲hater

fake news收皮啦
仆街陳雲死全家, 左膠同佢哋依班人... 手足們要多多提防
後面唔清楚
前面舉美國旗係美國佬教的 6月12日已經有
唉 俾熱狗害死
樓主得罪左考古撚
我唔明係咩邏輯
兩黨包埋共和黨
共和黨包埋Trump
Trump 包埋共和黨+民主黨???
我睇唔到有咩前言不對後語wo
完全唔知你想講乜
樓主真係fake news
點解嘅?
不過我都只係睇橙色個段,因為我好唔鍾意D人係抗爭緊講選票,血債票償個D野
跟本現場就兄弟爬山
口號有少少撞大家都唔介意
你講時代革命 我就光復香港
你休息我先講番 驅逐共黨
和而不同 為同一個目標努力
係現場就明,歡迎FC
啲狗封咗去美領前門條路,個個右轉落中上環,
有人唱歌但極唔齊,其他人照叫口號疊晒聲,
下次唱美國國歌真係要用咪!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞