我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike

幾日前呀所謂leader 咁講wor
根,全部都要跟
抄功課抄到咁出面

幾時拎牛肉刀廢憲獨立?
抄功課既free rider, 收撚皮啦
HKAA搞邊單嘢
Reddit文宣辛苦哂,不過人哋三十度行出去舉旗我覺得辛苦啲
最尾嗰段個format好熟口面,咁似當年叫人唔好衝嘅
Sor 純粹想知呢家個遊行係美國有無反效果?

講真我行個時又無乜覺佢地講野有問題。
又踢爆人……………

好衰…………

根,全部都要跟
抄功課抄到咁出面

幾時拎牛肉刀廢憲獨立?
熱狗本來就係共產黨第五縱隊。唔提防就會咁。明天復會,睇吓熱狗帶領大家跳火海定脫苦海??
trump hater唔pass都會拖延。
蕭生好少燈唔中。
可憐啲勇武同死左嘅幾位手足。
巨型音響

嗱,一支大聲公夠唔夠?
https://www.youtube.com/watch?v=VYWuLoAYrgE
作為一個和理非
直線支持trump係政治自殺
你班戇鳩求仁得仁

做錯一次衰過做岩十次

根,全部都要跟
抄功課抄到咁出面

幾時拎牛肉刀廢憲獨立?

講到咁,咁你又跟?
唔講邊一邊搞到咁?
你#1話熱狗死全家喎
多謝佩洛西都唔會多謝trump
你班on9
睇完熱狗啲留言
咁係咪以後大家都唔使理申請人計劃做啲咩
或者明知都搶住去做同一樣嘅嘢
最好當場嗌埋交爭位
喺外國傳媒面前出醜
咁先係叫做兄弟爬山
咁關HKAA咩事,講清楚好喎,係你哋問題定HKAA呀!?
我冷氣軍師都有出動
班友可能係火星軍師黎
不嬲架喇,幾時連登大台代表現場?你話tg group傾都有啲意義。依度?大家都係打手,大家都係鬼acc,我話我係邊個就係邊個。
樓主想騎劫全部人就真
有出到去現場既人 根本唔覺有人騎劫左

我好撚憎陳雲同熱狗
但係喺今次抗爭入面提要舉美國旗 搵美國勢力
係佢地呢班友最先諗

其他人後來認同,跟住做,人地都冇話你free rider啦,
因為各自努力,
但宜家樓主呢班人就去話人騎劫你

根,全部都要跟
抄功課抄到咁出面

幾時拎牛肉刀廢憲獨立?
仲未脫離到權威嘅影響
仲要幾耐先覺醒晒
下?你都識講人地主辦方
你都仲講得出主辦方搶hkaa fo
熱青城面皮究竟有幾厚?
一路起碼聽到三次以上
唱咗好幾次,照俾人疊聲

其實大家連嗰首係國歌都未必知我估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞