我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
陳雲叫人講president trump,我覺得講trump冇問題,你就覺得有問題,然後你話我扮陳雲fans搞死陳雲。你有病?

睇清楚人地標語,唔係donald trump,係PRESIDENT trump。美國人大把,president得一個,當然眾議會議長都係得一個,但相比之下永遠都係美國總統最能代表美國人,你唔承認人地美國總統既認受性,你將自己擺係美國民主黨既立場上死唔認輸,咁你唔配玩民主社會。
讀果到
廣東話係大台
英文係HKAA?
今日效果超好,全球都感動,值得高興㗎!
Sorry冇嗌過
依啲野連登仔唔會fc。放一萬個心,就算佢依個帳搞臭左,換個ac洗返千幾正皮就會好多人受落,連登係咁。
結論
今次又上一課
又汲取經驗
唔好割𥱊,呢樣先重要
各手足係不同剛位,有和非理文宣武勇
不可以比位歒人入
今日班狗都有心攪事
邊有可能提早唔比人上美領
唔可以比敵人一鋪清袋
心理戰都好重
又上了一課
做咩唔一早交信
突襲你果個好似係黑警
高記仔女assemble!聽朝我地條人鏈可唔可以連起中西區五校同堅尼地道兩校就睇你地喇!

有d熱狗衛星page好多人睇
一隊早上,一隊遲上,然後兩隊同場
有咩咁前言不對後語
完全唔知你想講乜WO大佬
廣東話我唔知邊個
不過難聽英文果個係HKAA(下次換個好D既唔該 陳雲選唔到已經證明香港人睇樣多過睇政綱)
封信有upload上網
大台果封我唔見有
我本來今日唔想出既
係睇到封信先出去支持既
信無咩特別 但正路 肯公開
有話支持國會通過我唔撚明屌緊咩
因人廢言同藍C無分別

歡迎屌我 屈我雲粉
我係旗隊Leader
今次舉旗差d比連登騎劫。

邊撚個定你係Leader?
發神經啦你
陳雲開始講野既時候
香本力都未知喺度啦

駁唔到唔緊要
唔好亂up是但拉啲野出黎講就當駁左人啦
根本現實係有超過半數美國人好鬼憎侵
講真Trump 強硬大陸式攪經濟呢幾年真係攪得成果唔錯,但憎果班一樣唔賣帳都係照屌就知有幾憎佢
不過佢識玩個總統選舉制度,知道最緊要mark 實d 多選舉人票既洲份,所以開口埋口照顧住班白左美國藍絲農民既利益,賣多兩櫃栗米就最緊要
懷疑樓主係分化撚
借位repost

新屋嶺入面到底發生咗乜嘢事,我想大家去諗清楚
https://lih.kg/1547870

借位repost

借位repost

佢話就係,有一千個正皮就係,有屌熱狗同傻根,所以佢係自己友,唔洗fc架喇。不分化不割席,絕對唔包括熱青城blablabla
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞