我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
而家客觀嘅效果就係大部份媒體都唔知有兩批人,以為叫trump打救香港係今日集會嘅訴求 \/
販民打手出PO屌人騎劫分化仲係無關係?
屌,唔怪得今日個遊行怪怪地咁啦!!!
人地做呢次活動搞手
你衝出嚟讀宣言唔係騎劫係咩
咩邊個舉旗先,同邊個唱國歌先咩事
咁係咪以後得hkaa先搞得呢啲活動啊?
咩兄弟爬山,各自努力,唔係完美卸膊借口
做錯可以被檢討,依家同你割蓆咩,屌兩句就叫分化
返去小學讀書啦,小學雞
睇直播見到有班人自己行先有狗幫手帶路去左第二個地方,之後唱香港城邦歌再參加番人地個遊行
睇來真係冇人有 rubbish
真~ 人地一早就係講Liberate Hong Kongiberate Hong Kong先, 班撚屌當時淨係話恥笑人, 而家美國條水有希望, 就夾硬改左隻字變左Free Hong Kong yree Hong Kong y就當係自己出品了.
letter is well-written
兄弟爬山 有尊重大家嘅意思
今日活動有主辦申請NONO,係咪應該尊重吓
搶先行都算,搶埋咪讀聲明呢吓真係PK。
認leader 真係on9
點解唔認連儂leader 勇武leader?

定今獲個光環好大 好想拎啊
撚有搶咪,兩邊人馬都有講嘢,樓主分化撚
陳雲係第一個提出舉美旗
而家樓主一邊出黎搶光環自稱旗隊leader
一邊屌熱狗屌陳雲 咁撚唔妥人就咪撚跟啦好心
邊撚到有搶咪?
明明每人讀一個宣言
FC下先出聲啦屌你
樓主出曬post話示威無用,要靠議會
而家又出去做旗手
大家就一直互屌!
一直唔去做正事!
一直搞到分哂你我他啦!

當初花幾多時間去推「兄弟爬山」?故有勢力當時果時做緊講緊乜嘢?要唔要回帶?知唔知幾難避開黑警O記嘅線眼先推到「兄弟爬山」出嚟?知唔知雨革之後黑警早就成立部門去追殺義士?知唔知犧牲幾多人事物先有今日個局勢?

邊撚個分化就邊撚個要死!

夠簡單直接未?唔理泛民定熱狗定乜撚,一律唔割席,一割就玩撚完,個道理唔明嘅,最簡單就去買本賭博默示錄睇第一部希望之船,點解垃圾同豬隊友都唔撚割、割完會有乜撚嘢後果。
唔好成話咩人地第一個點點點...
呢個世界好多野唔係陳雲專利黎架..
係咪陳雲食飯,其他人食飯都係抄陳雲呀?
如果唔係既話,咁今次主辦準備好晒所有野,包括入紙,寫信,宣傳,聯絡領事之類,其他人憑乜差隻腳埋黎呀?
兄弟爬山既話就係你自己做返所有野,唔係人地做完大部分工作,最後你自己做最後最重要既一步。
佢地兩邊陣營既爭拗點都好啦,Trump係美國總統喎,提佢好正常啦。根本唔使開記招澄清。
[免戰牌]
終於LIVE到
睇呢個post慘過做literature review

天滅中共,大家跟我講一次,講唔到就收嗲
啱啊 個個都變咗係到講邊個開始舉旗先 錯曬foc......
至少而家大家都同意舉旗有用
[免戰牌]

Observation
好多單一議題撚,我泛指為左膠嘅思維。
缺乏大局觀,唔知道咩野叫check and balance。
有個幾好笑,話手段有高底,高手咪係狗有任何變掛前做齊所有重要野,完成任務就走。 我稱之為真正嘅be water,你地之係死水dead water。
開沼澤打鱷魚嘅道理,講咗9年了。
再推

[由小處到大局 之四] 勝利跟失敗的一線間
https://lih.kg/1502657
對唔住,我要洗版,要Block就Block,我能夠制止互屌嘅辦法就只剩依個。再次深感抱歉。

對唔住,我要洗版,要Block就Block,我能夠制止互屌嘅辦法就只剩依個。再次深感抱歉。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞