我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
你先低b 咁講證明自己完全唔了解美國政制 唔好個人崇拜上腦 翻去讀下書人權法案邊個推先
美國有好多人或者有份投票啲議員係唔鐘意甚至討厭trump,或者係討厭trump果種個人崇拜主義/接近獨裁嘅心態,你而家班熱狗咁樣指名叫trump liberate hong kong係想反對trump果啲班人比咩反應?一定係極反感。 我地係要成個美國嘅支持,唔係trump一個呀師兄
唔好意思 講緊你呀P仔
各有各做 多謝你地既努力
先唔好講邊個啱邊個錯 邊個先邊個後
你地有畀心機寫個稿咁唔好嘥
我覺得你可以post去twitter reddit同時sd畀media
如果佢地肯post 咁我地又會多一個係外國media既曝光率
當係一個further information畀大家知今次既目的

大家自己不分化
你傻撚咗呀樓主,人地最先舉美國旗舉撚咗幾個月啦
民主黨都好落力下,跟得好貼
而家只和trump求救,我覺得似無視左民主黨,覺得佢地冇用幫唔到手

成班勝利球迷
揮美國旗係陳雲構思。記者訪問佢地,佢好彩。講好左,不割𥱊,不分化呢?
旗隊?邊撚度旗隊啊?睇過?你第一次係幾時出黎舉旗啊?
人地HKAA舉左幾個月,開頭重要俾班連登仔鬧舉旗無用,你依家出黎爭做大台?唔撚好再無恥d!?!?
佢地群開FACEBOOK
係有幾件熱青城開左TWITTER日日用中文屌泛民
樓主係鬼…………
巴打有火,我無補充
即係原本想遞交既信冇交到?
熱狗真心仆街
明明大家已經有共識係要美國兩黨幫手
佢地仲要早出發先ON9
我地係無大台!!!
但係, 佢地係錯誤咁發放訊息俾國際呀!!!!!!
佢地唔係幫我地, 而係想搞亂
大家真係要分清楚!!!
呢度好多人話咩叫trump幫拖 民主黨會好小氣唔開心失支持云云

失你老味咩,知唔撚知條法案最後要邊撚個簽名啊?

係Trump啊仆街
最撚大變數係佢啊好無
好無量度,首先而家係流水抗爭,樓主做咩要扮大台自稱leader?第2,咩叫搞手但比人攞咗遞信機會?呢啲野無共識就唔好怨人把握左呢個機會。再者HKAA本身喺每一次示威做舉旗行動都舉左一輪,你話人騎劫你呢個舉旗行動會唔會搞笑左啲?係咪申請人就會有唯一發言權?

仲有有班人無啦啦話人熱狗做咩?呢個po除左樓主起大台,仲有班人搞分化同割蓆。
我發現好多人都咁 口講民主 思想封建 當美國行帝制
主辦都唔可以講野咁咪騎劫囉,人地無唔俾你講野,但熱狗無尊重過搞手打尖遞信
唔好鞭啦…………

人地話有人騎劫佢呀………
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞