我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
我想講
憎一個人/一班人,唔緊要
幾憎,憎到想佢死,出街見佢就不顧一切拎刀斬佢都好
大佬呀
D野係佢做出黎諗出黎既
唔可以話唔係佢做唔係佢諗
係事實就係事實
如果可以有立場(喜惡係一種立場)就可以唔講事實
咁恭喜你
你已經同政府警察同民建聯工聯會以至共產黨一樣
一早反左啦
當時泛民已經趕走左美國旗同扯走人地支旗無數次
連登果時都有無限咁多個post屌陳雲叫人舉美旗
你唔信自己搵返連登舊post
之後
直至侵侵Twitter 轉載美國旗
直至美國頭版用美國旗
直至人權法推動再用美國旗做封面
所有風向轉撚哂
群情兇湧
由反美國旗變搶奪話語權 要做leaderrr
例如樓主咁
再掉返轉抹黑陳雲
意圖打完齊唔要和尚
成件事就係咁喇
https://www.facebook.com/passiontimes/videos/2519027314820491/

其他片睇唔到女MC發言,逼我搵熱狗片FC
24分開始,邊到有遮聲?
更正,係兩英一中宣言,信都有兩封
之前勉勉強強都叫對事
今次對人
熱狗:陳雲連含撚都未必有資格
你講乜撚野姐
冇人知你up乜呀
專業d好冇
冇講過唔比你做
但唔該跟schedule
你冇做過緊係唔知啦
成個schedule要比pprb approve架
一有人唔跟就會比人kill
你唔想跟我地個schedule你咪自己入不反囉
你用緊我地個申請人去咩你熱狗既法律責任?
食屎啦
樓主又柒

leader哥哥

有冇攪錯
點解樓主你講既野同事實爭咁遠
佢用人加聲去令我地現場都溝通唔到
冷氣撚收皮啦
現場收唔到電話不嬲都知架啦
我地冇錢買walkie有咩辦法,大佬我地全部普通人加學生唔係組織嚟架
樓主想選
但而家無得爭光環寫cv
好嬲

唔好回佢啦
剩係識含撚
肯定完全冇出過黎啦
講黎都嘥氣
唔係組織都有leader
唔知你又回?

你地自柒就自己拆掂佢

我就唔想比陳雲含啦
你地慢慢
無人唔俾佢去遞信喎
反而宜家係佢屌9人去遞信喎
所以邊個申請不反對通知書就唔係兄弟爬山各自努力,而係要跟「大台」安排?
唔明喎,6月以黎都無咁既安排,點解今次無啦啦會有咁既安排?
你自己話陳雲無資格含撚架喎

柒左唔認數呀?
咩收唔到呀
人地用電話直播嫁
條片隔咁遠都聽到
點解現場會溝通唔到嫁
唔好玩啦
自己做得唔好就認喇 走去賴人葡萄人
都推到百鳩幾頁
咁咪即係你哋內部溝通唔好囉,關HKAA咩事
係唔係所有嗌嘅都係HKAA?
熱狗條片女MC發言由24分開始,到領事42分左右走,2英1中宣言和平有序,當中20分鐘阿leader都做唔到嘢溝通唔到!?
向政權入不反對通知書搞革命呀
你搞清楚人地理念先啦好冇
你要入不反對通知書只係無妨
但唔好覺得入左就大撚哂
講到尾你都係覺得自己起唔到大台就人地唔岩
https://www.facebook.com/passiontimes/videos/2519027314820491/

唔想用熱狗片,但樓主解釋下24分至42分,你喺邊,點解遞唔到
樓主不如你say個sorry話自己撒播左fake news啦?
嗱嗱嗱,宜家明要將自己捧上大台啦,要人跟你schedule,仲要俾你地approve
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞