我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
大家各有各做無問題,你可唔可以同人com咗先,遊行申請愈黎愈難搞,唔知會唔會有下次,都唔好講佢地做得7,我地要埋民主黨人幫
亦都引左好多泛民/陳雲haters 入黎

我淨係用呢個post嘅留言做推論,咁請你講解下呢個留言係講緊邊個搶咗大台
樓主都係坤下者
講緊美國政壇關注喎 你spin去pass個法案做乜
呢幾個月黎舉旗引左幾多外媒影住報道你又有冇睇? 有幾多政界人士retweet關心又淨係泛民功勞?
各有各做?不分化不割蓆?做正經野都要搶先後,小學雞咩?係有用既,你做後都係有用,唔好撚係到鳩up
自把自為,唔同人傾,先至係大台喎,人哋義務做主辦,背後有冇勢力,點同你班熱狗
熱狗死撚開啦,仲未搞散夠運動呀
撐主辦
你地覺得難聽都好,係邊個最先提倡拎美國旗落場,邊個首先提倡liberate hong kong,然後啲撚人仲要係咁屌走啲旗隊,又要話美國佬憑乜撚幫你香港人乜乜柒柒。

好啦依家人地成功將香港送入中美議程啦,啲撚人又出黎收割成果,屌。

#講多兩句又比人話分化
其實唔洗嬲 可以解釋
照交第二封
反正相信唔會有第3456封掛。。。
呢個?
唔好啊 會激嬲共產黨
呢條法案立法嘅本質就係要對付中共 要佢係香港收手
唔好認真 起佢底就知咩事
第2點真係唔應該
咦?連登好多人代表美國人講野喎?
想串人都做下功課啦老友

城邦論九年前已經講緊中港分隔啦,佢對泛民嘅一切批判,基礎就係泛民大中華意識泛濫以致賣港保共
你都低能 HKAA有無開post屌你其他人呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞