我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
咪就係兩黨共識
今日申請人咪就係叫兩黨PASS THE ACT

但熱狗叫"總統" PASS THE ACT WO

咁熱狗咪騎劫咗今日出黎嘅人LO
Tweet爆佢
下次照讀你地準備咗嘅野
話明冇太台
即使有人早過你地用英文讀宣言
唔代表 你地唔可以用英文讀其他宣言
咁俾心機準備咗 就唔好晒咗佢
由六月開始我見住HKAA班人一路比人屌一路舉
毛ee仲叫埋幫手拉走美國旗班友
差唔多全體連登仔屌鳩HKAA係白痴做法
但佢地一於少理
舉到trump trump retweet埋 先開始轉風

雖然佢地有時d規矩做得無咁妥當 可以做好d
但搶人大台呢個指控真係好嚴重

BTW 熱狗唔係冧左咩 做乜又死過返生
死熱狗
係你口中要割既個班人渣支旗可以令trump retwittch 幾百萬美國人睇

你呢個連登仔除左私怨做過乜撚野黎?
今時今日,係人都知道熱狗好多私怨,今日篇稿都有。但係老實講,主辦其實可以照讀宣言照遞信,美國領事唔會介意美國傳媒都唔會介意,讀之前講清楚自己係主辦就得。鬼佬唔會在意話有兩個組織,根本唔會7,美國領事又唔會話無時間。但自己交唔到信讀唔宣言要係連登鬧而唔係補救就真係7。明明主辦好有心,大家都好支持,但無端端做唔到效果只可以開po鬧就無意思。

加上其實當時周圍都係美國旗大家都好準備唱美國國歌,大家有叫後面安靜話要唱。但我現場聽到其實係有唱國歌,但係主辦無音響無領唱,後面根本聽唔到跟唔到唱。如果主辦無器材其實一早連登TG問下都大把人願意幫。如果主辦banner夠大,音響夠,會唔會有這個問題。好過宜家淨係可以鬧。下次其他主辦都可以參考一下。至於口號,邊個有大聲公大家願意跟著叫就係主場啦,唔存在騎劫。唔滿意現場口號就自己帶大聲公,可以自製都得其實好容易。熱狗衰,大家可以批評叫佢改善,但佢有佢自己爬山自由,唔好搶主辦工作就得。
是非
收皮啦分化撚 你hkaa做左咁多野 你憑咩話人騎劫
完全睇唔到熱狗陳雲喺呢場運動除咗屌泛民之外做過啲乜
真心第一次聲
心水清
讀唔到係自己廢,我唔明點解咁都可以比人騎劫到
提出提議ge人騎劫左後面跟風ge 人?
文中講,因為無人接領事所以先交唔到,賴乜鳩?點解HKAA交到但樓豬交唔到?指意樓豬做野,食得屎啦。同埋,連華盛頓郵報都用liberate HK做頭條,但樓豬話on9,就知佢地乜撚都唔知啦,好彩樓豬佢地做唔到啲咩,唔係分分鐘累撚死人
trump夠試過twitter讚習種同話香港示威係riot啦
絕對睇得出
屌你老母 喺度搶大台呀你依家
話明無大台 你扮大台呀?
//美國憲法第1條第7項規定,法案經國會參眾兩院通過後應送交總統,總統應於十日內(星期日不計在內)就法案作出決定。總統可以簽署法案使其生效;或者將其退回國會,這就是否決。//

上網google下先啦好無 毅進仔
/ 第 1 頁
【夢中人】
• 7-26
陳雲:關於目前香港情勢的判斷:香港極有可能改變主權地位,獲得完整自治權,變相獨立,/

好撚多熱狗 Block
食屎啦
自己做埋呢d鳩野
搶鳩哂個主題
仲要大條道理咁話人抄你班仆街舉旗
首先想大家醒醒唔撚係全靠你地班死熱狗
Trump就關注香港
只係兩院不斷向佢施壓
佢先出聲話要將香港問題同貿易戰睇齊
你班死熱狗真係唔撚死都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞