我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
USA
UNITED States of America
樓主話呢位女手足係主辦既人 但係直播影住佢有讀英文 有交信
樓主要解釋清楚喎 唔係既話比人屌你分化鬼
推到

「懷疑有組織發佈大量fake news想搞散場抗爭」
小心分清楚真與假!
做人要有公關!文宣多一個就好多!連儂牆要人!

今日 下午 美國領事館

衛城長久戰,生活中抗爭;
拖垮邪惡、打倒腐敗;

每日任務:
1. 抵制「邪惡」「無良」的商戶,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
2. 安全之下,免費港鐵;二人同遊,一人免費
3. 夜晚十點吶喊!!!連繫左鄰右里
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest #Chinazi
#FreeHongKong #HongKongProtests
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
5. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
6. 保持獨立思考,分析能力level up,抵抗fake news/ rumour ,五毛分化post

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣,輸出革命思想

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.08
Be water 你又跟陳雲
G20 你又跟陳雲
舉旗唱美國國歌 你又跟陳雲

好意思話人地騎劫你?
唔係話邊個做先 其他人就唔可以跟
但有咩理由你一邊屌陳雲熱狗仆街共諜 但就抄哂佢d理論?
收皮啦樓主
Hkaa舉旗舉咗好撚耐啦
會支持 再讀宣言

熱狗死撚開
點解佢哋讀完你哋唔讀得
Trump 咪姐係美國

Trump 講親都xi 前xi後架啦
yes
民陣都唔敢話自己係LEADER啦
push
Pass the Act 要靠民主黨
唔好大安旨意民主黨一定會幫香港,人地都想贏總統選舉

最好係兩黨一致過三分二通過
成個活動焦點應該係唱國歌,最重要果part就冇做。仲嘈宣言邊個讀,英文讀成點根本多餘。新聞會擋晒你讀宣言定萬人唱國歌呀。最重要既竟然唔係即刻做,最後冇做。真係激死!
樓主分化撚 又有一班中計
熱狗 陳雲 全部要死全家
無啦啦你叫呢句有咩用?行緊灰色位,一定要攞出嚟講?
上面封路啊屌 乜都屌左先 之前前面係防暴
你睇直播都知popo話1430先開路
咩都唔知就屌左先
[即時] 全球頭版世界新聞
https://lih.kg/1552453

好心啦 大個啦
仲話兄弟爬山喎,人唔笑狗都吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞