我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
點prove 你係旗隊leader?
警狗最想我地互屌
然後好似五年前咁自動完
因為人地向國會最有影響力
拎住最多票
好撚多泛民打手,又想分化
仲拗乜嘢,上twitter打仗啦你班冷氣軍師。

你係熱狗,咪幫手叫侵侵神放個重點去pass the bill 囉。

你唔係熱狗, 咪幫手twit 番個重點去pass the bill 囉。

都係pass the bill 之嘛,撈埋做賴尿牛丸啦,仲嘈,做正經野啦

屌睇見就火撚滾

自推到爆post停戰做正經野為止

嘩,個admin集會前仲抹黑話陳雲叫人唔好舉,仲話自己舉左好耐wor

仲話佢地無人出wor

畀人叫佢攞證據就spin左第到
吓 你地特登早過人上去咪就係騎劫囉
認真問點解你地要早過大隊上去?
你地想遞信可以揀第二日再自己上去?
我以為依啲係正常禮貌?

嘩,個admin集會前仲抹黑話陳雲叫人唔好舉,仲話自己舉左好耐wor

仲話佢地無人出wor

唔可以比市民都自發舉旗?

仲話佢地無人出wor

熱狗同中國人一樣 唯一識既美國政客就係侵侵

仲話佢地無人出wor

仲話佢地無人出wor

笑撚死我咩,你坐咗幾耐?

仲話佢地無人出wor

即係hkaa有嘗試同遊行發起人溝通?
咁發起人係完全唔覆,定只係了解咗但不接受?

仲話佢地無人出wor

騎劫唔拗喇,而係本來成個焦點係 HK HR & Democracy Act,咁依家標題冇晒,淨係得 Trump,啲奶共議員咪推晒個波落 Trump 度囉,投反對票冇壓力!
1126第一次鳩嗚
云伯第二日順勢抽水而家扮自己提出
十月一日再黎一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞