我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
咁應該點推論?係樓上話發起人唔肯同hkaa溝通,咁即係hkaa有嘗試溝通過啦?
我係現場 睇住既 自己上網搵source
我只可以講 兩邊都有交信有唱歌
全部旗手齊曬hkaabanner後面之後話人騎劫既話我都無咩好講

同埋口號既野好死 我都唔中意首毅進仔既歌其實 好撚 幼稚 不過係咪要屌人呢?

成班一到陳雲就唔會fact check
佢今次封信擺左上網 係有一兩句私怨野 但整體我唔覺得有d咩問題 入面講到明希望通過
我唔撚明有咩好屌

同埋今日hkaa果個細細粒既女旗手 你好可愛啊
算吧啦你
自己去慢慢搵返
唔好以為自己9up spin D野出黎就係答案啦

真係好撚仆街
明明係用緊人地既野
唔俾返credit人就算
又要唔認
又要話人唔食藥又要跟佢講既去做
即係點?做既人發左神經?
你地做就得,人地做就唔得?更何況舉美國旗係人地提出先。說好的兄弟爬山,各有各做呢?唔該私怨行開一二邊,唔好再分化。
你地要埋民主黨既人黎幫,依句野係你講既。你已經前設左trump只代表共和黨,唔代表美國。唔駛扮撐陳雲,你覺得我講既野唔apply落你個人度,咁我唔針對你,我開地圖砲,反正係我眼中你地成班人都係覺得trump有問題。
Hkaa拎咗專利只可以佢地向美領表態?
仲拗乜嘢,上twitter打仗啦你班冷氣軍師。風向係香港人帶㗎!點樣演繹今日個運動,都係我地香港人呀!

你係熱狗,咪幫手叫侵侵神放個重點去pass the bill 囉。

你唔係熱狗, 咪幫手twit 番個重點去pass the bill 囉。

都係pass the bill 之嘛,撈埋做賴尿牛丸啦,仲嘈,做正經野啦

屌睇見就火撚滾

自推到爆post停戰做正經野為止
邊有加條件
咪話美國獨立戰爭英雄舉先囉
盲撚左呀傻鳩?
陳到係熱狗,私怨撚唔會聽佢嘅宣稱
咁個不反對通知書係邊個申請
我都唔識你好打極有限啦
問吓你啲前輩 唔好一開波衝出嚟柒

泛民?當時你哋咪係靠我同埋洪仔屌柒佢哋
但請關注下
https://lih.kg/1552390
你自己睇下cnn 個heading啦, 話我地淨係thanks trump, 你地危害緊個運動,民主黨都出左好多力,trump一直都係俾議員迫去行動。

做咩要搞到我地去介入美國國內政治 take side 咁會令民主黨反感
Reddit不嬲乜都屌trump㗎啦
快d全世界上twitter
熱狗沉左一排又出黎靠害
想拎光環唔係唔得 但唔好靠害 危害個運動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞