我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
一直淨係見過HKAA旗隊 開頭講到話自己係旗隊leader仲上連登開post 我都打個突
我宜家先知有hkaa以外嘅旗隊
全世界文宣都係兩點遮打三點行
咁仲fun 130 約左
仲洗咩 230 先跟我地一齊交
由Day1 開始舉旗就是HKAA
重要出親去都被人笑白痴被人話無用
之後出去又食Tear Gas又被泛民搶旗都繼續舉
次次受外媒訪問都係HKAA旗隊隊員
連外國記者都認得我地

直到Trump回應了
成班連登仔就做勝利球迷180度轉軚話要搞旗隊舉旗
到818旗隊一休戰唔出
成個維園就只得兩支旗

上星期HKAA旗隊一復出就廿幾支旗旗海
全世界有眼見
人家有組織幫支持者訂旗買旗
又有人做文宣寫英文公開信
試問HKAA點騎劫呢?

似乎是連登仔想無成本騎劫,搶奪旗隊過去兩個多月功勞而不果便發爛渣。

這樣誣衊HKAA旗隊實在非常卑鄙

============================

呢位旗隊Leader出黎講下
你地點樣先過hkaa出黎舉旗啦唔該
真係已經無領袖社運架喇,雨革嘅失敗經驗,係包括泛民連同熱青城大台一齊唔要

想捧領袖、想搶話語權,落地獄

大家唔好俾魔鬼聲音支配啦
唔好分化啦
努力係一定有人睇到
係呀 你班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
咁今日樓主呢班自稱旗隊嘅人有冇搵HKAA呢班舉美旗唱國歌嘅先鋒溝通過先遞信?
重點係 冇人識樓主呢班自稱旗隊嘅人喎 邊位呀
當日大把人(包括前線)話佢唔應該除,黑衫、隱藏身分、不造神係今次運動成功關鍵,除罩根本就係增加集體抗爭成本嘅一件事
你自己起下底佢今日點分化和理非同勇武

如果講支共就唔係三毛

咁個世界就簡單好多

屌陳雲還屌陳雲

唔好畀d鬼滲入
Show Blocked User - 狗死得永生
你地鍾意舉咪舉
下次分開舉 不了
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
Trump 代表美國政府

正如香港人唔鐘意長實, 會屌柒李嘉誠一樣
一次過Block

班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
收皮啦樓主,乜撚嘢leader?沒有大台只有群眾呀
有冇大台我睇唔到
熱狗又騎劫拆台 仲將個fo由國會轉落侵侵度
仲要屈人起大台 真係好挖突

今次本來好成功 失敗位就係無嚴防到陳雲搞事
Exact7ly
唔係做咩要屌佢地
老實我覺得Trump 都唔會retweet
之前trump 都出黎嘈過話點解中國屈佢係佢攪出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞