我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
原來樓主想做大台
樓主好快啲解釋喎,熱狗係乞人憎,但今日唔到你Fake news同分化喎
搞手建議你地搵幾個人聽日直接上去交多次請願信,要約埋記者
等睇勝利球迷集體炒車
不分化 不割蓆
兄弟爬山
上面答左
樓主fake news 今日兩封信都有遞
現場親眼見到
所以而家即刻彈上去兜囉
話香港人對佢嘅認識唔深 淨係覺得佢夠強硬

咁冷靜啲又唔會一次冇晒支持嘅
點解我係現場無睇到搶
係美領前大家都好合作就真
有鏡十支鏡頭
歡迎FC
我屌柒你個西咩撚樣
lead咩撚野
人哋HKAA一撚早舉左旗十世啦
人哋係旺角俾人搶旗果時你仲俚緊你呀媽個閪入面渣粉腸
話陳雲騎劫,我屌你老母你條仆街就真係騎劫陳雲啦
好多idea都係陳雲提先,你偷黎用重要改d唔改d真係正一仆街黎架
屌你老味你呢d左膠幾撚時死呀
係呀 全世界屌你嘅都係熱狗呀陷家剷

仲話一開波要踢走人,仲話自己唔係大台?🤣🤣

幾日前呀所謂leader 咁講wor
根,全部都要跟
抄功課抄到咁出面

幾時拎牛肉刀廢憲獨立?
抄功課既free rider, 收撚皮啦
睇多次啦
佢拎左我地份野然後我地再拎返咋
喂上面有人話兩個都有讀有遞信
一開始你又話無遞

有片先有計傾喎
唔好篤住個鼻就話人
國會三分二票就唔使經trump
好簡單,你只要講依句免死金牌:我都好撚憎陳雲同熱狗架喇。但佢今次有食藥!所以我地可以搶人idea踢人走架喇。

你唔立投名狀,唔屌人傻根,唔叫佢食藥,你就唔係連登仔自己友。Welcome to Lihkg, welcome!
我都好能憎呢條友,扮能晒大台搶fo,平時講野誇誇其談,無料又要扮4條。
樓主話主辦方搵佢遞信
但佢遞唔到
但主辦方有個「另外搵」女mc去遞封一模一樣嘅信

咁叫遞到定遞唔到?

至於睇咗 中文定英文 定有讀齊晒
真係要睇片先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞