我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
成日話各有各做,人地hkaa講完,你都可以照繼續講

岩聽個時就話陳雲今次有食藥,唔岩聽就全世界都話係熱狗
up
睇完,就係覺得重之關於陳雲既都係原罪
停啦好嗎?唔做都做左,等聽日美國國會開會之後,有咩唔妥先再嘈,OKAY? 屌你老母,如果有美國官員/議員識黎連登睇肯定好失望,屌晒你地老母都未開會都唔知過唔過到就內哄先。華人永遠係咪都係咁戇鳩?
無話邊邊錯但明知佢地會去做咩唔傾下
今日出黎既撚知你邊個主辦咩 看得自己那麼高
樓主咁把炮咪約多次領事出黎遞信囉
不分化。但真係要小心唯利是圖嘅政棍。
今日示威未完,就有人出聲話人騎劫分化。
人地成個媒體記者仲喺前線做緊報道~

而2012, 2014, 2016 歷史上不停喺人地上緊前線既時候,就有人喺後面搞抹黑分化。

即使有幾多人落過場,上返黎撐,幾年後依件事必定會成為熱狗既"往積" ~ 無人會再追塑個根源

同埋想講,HKAA 同熱狗只係理念相近,唔係同一班人 ...
舉美國旗其實一開始都成日比人屌
但hkaa班人好堅持先等到外媒影到加去訪問佢地
連畫面都比侵retweet埋
連登都有個好出名嘅post 叫人唔好舉美國旗
唔好唔記得仲有毛EE搶人旗
泛民打手係低質架啦

撚識咩係民選總統咩…………
聯絡領事同主辦單位係你地?
如果係,佢地要講任何野,都應該要經你地
如果唔係,就叫佢地自己搞
拿 呢啲就真係分化撚啦
大家認住
真是荒謬把自己看得那麼高
美國政壇嘅關注係靠泛民眾志班人親自去美國同人交流得返黎,人地班政客得撚閒理你係香港fing旗咩
熱狗全面進場
議會有唔少親共議員隨時埋門一腳反對議案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞