我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
你可以需要學下美國法律,毅進仔~
主辦單位係leader?哦。
[跪求]喺度share返英文宣言﹐等大家可以傳播出去
唔好鬧陳雲住喇 你地同我入曬Twitter執手尾先啦
第一班美國旗唱美國歌係hkaa
騎乜撚嘢劫呀On99
但連登 tg唔少人持住「補鑊」心態,真係睇唔落去。
前線唔係condom,Trump堂堂一國總統都唔係condom
睇你之前出果堆post
我暫時唔會咁快話你三毛住
剩係問你一個問題
人地第一日舉美國旗果陣你去左邊同做緊咩野?
熱狗力有不逮,講到明唔好用trump,佢冇權力過法案,啲英文又唔係好掂,而家民主黨班支持者喺twitter問緊點解支持trump咁鍾意做大台咪比你做,但係唔聽人意見又冇能力咪要人幫你執屎囉
咁你又入來?知唔知係邊個提倡兼落力去推美國戰線啊傻仔?私怨大過天~
熱狗出賣手足又反骨就由得佢沉底,唔明白今時今日仲有連登經常貼陳雲的貼文,仲有老肅
依班PK 最鐘意搶光環
仲有係Twitter逐個po留翻言 唔係淨係call on Trump, 係call on whole US Congress. 希望各位可以放低黨派 選總統之爭 幫香港度過今次嘅humanitarian crisis
哈哈我替你可憐。連基本美國法律、政治體系都唔識~
拗乜撚野trump唔trump,
驚得罪美國民主黨?
人地兩黨出哂聲,根本條案就係會過,
人地係美國民選總統,求人國家幫忙叫人個名係禮貌,
美國民主黨又會唔會因為你叫佢總統個名而調頭反對呀,佢地點同美國啲左膠交待?
屌你老母,凡事一向好發展就有泛民左膠出黎抹黑
熱狗死全家!
今日見到唔跟大隊自己上去,冇人理又on99落返去,已經心諗呢班人做乜鳩,原來係國師啲人,唔怪得咁on9拉,真係成事不足,敗事有餘
今次本地點諗非重點 最重要係美國人想法 無人當過任何人係condom 只係策略上有改善之處
原來你係 leader ? 冇冇證書 ?
好耐之前舉美國旗又屌人?

宜家又想出嚟做大台

HKAA真係慘 陳雲hater
ok, 我都覺得twitter補鑊好核突
講左trump就算,唔講都講左
我意思只係檢討下,等下次可以改善
去twitter割席的確好肉酸

我反而覺得對trump一個人講先係用左極權思維去睇件事
除左trump之外,國會都好有權力,而人地總統同國會係由市民選出來,我地應該搶佔民意而唔係求trump
如果美國市民無awareness你估美國班政客會唔會咁落力?
而家民調係左右兩邊都anti-china, 所以先搞得成個法案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞