我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
佢一直最支持嘅入室弟子
中出羊子

大家可以google睇吓佢做過乜
其實今次有無count人數
中定英?

騎劫前就話跟

騎劫失敗就話要踢鳩人,同共產黨有乜分別
智商低真係唔啱睇陳雲
無圖又話source
我貼相自爆左又屌佢老母話現場睇撚到佢又話熱狗互相fact check

今次運動講既不割不分真係笑話
exac7ly,

騎劫前就話跟

所以美國未咁on9見一句侵就唔玩
反而成班「和理非」自己驚左先

騎劫前就話跟

平心而論 唔好講咩派別立場
只能講舉美旗係陳雲當初提出既方案
如果係唔buy既 樓主就唔好出黎舉旗
唔好騎劫失敗 而家發脾氣嬲嬲豬
樓主潛左去邊?
今次我buy 樓主
樓主話個女仔唔係主辦方
係幫主辦方嘅group嘅人
咁其實樓主係主辦方都係幫主辦方嘅人?

但人地又有齊信同幫手讀speech
咁會唔會其實個女仔都係主辦方搵佢做
其實主辦方一早就搵咗幾批人幫 手

預咗有人會完成唔到任務
咁我覺得個主辦方做嘢都幾有危機意識
會做幾手準備
由Day1 開始舉旗就是HKAA
重要出親去都被人笑on9被人話無用
之後出去又食Tear Gas又被泛民搶旗都繼續舉
次次受外媒訪問都係HKAA旗隊隊員
連外國記者都認得佢地

直到Trump回應了
成班連登仔就做勝利球迷180度轉軚話要搞旗隊舉旗
到818旗隊一休戰唔出
成個維園就只得兩支旗

上星期HKAA旗隊一復出就廿幾支旗旗海
全世界有眼見
人家有組織幫支持者訂旗買旗
又有人做文宣寫英文公開信
試問HKAA點騎劫呢?

似乎是連登仔想無成本騎劫,搶奪旗隊過去兩個多月功勞而不果便發爛渣。

這樣誣衊HKAA旗隊實在非常卑鄙
你地無人接領事係你地柒左喎
你地做搞手安排好晒啲野邊有位比人入呀

你自己都識講你地都講到中文
即係你地有講野啦
拎到支咪唔識讀返你地篇英文聲明架?
人地叫你講中文就講中文呀?
佢地可能甚至係要逼侵落重D 手

騎劫前就話跟

原來你咁鐘意抄功課架?咁唔怪得抄人地be water 啦
姐係中出羊子做既事入晒佢數下化?我冇記錯熱狗同中出羊子都有唔妥對方添啦,人地都算係協調倒呀,你睇下你地
咁你老母咪收錢比狗屌,我屌你啦泛民打手,乜撚都係熱狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞