我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
熱狗
咩效果好差?
你望下而家美國所有媒體都睇住件事
佢地約哂人出黎接信
有咩問題?
都2019年仲講咩騎唔騎劫
你會話人騎劫喺邏輯上就係假設群眾係無腦嘅,係可以任意俾人代表、騎劫
今日淨係TWITTER都已經5,6個係到問
仲有火要解釋
熱青城可唔可以幫下手唔好再ON9
你話騎劫咪騎劫囉
你鍾意
由Day1 開始舉旗就是HKAA
重要出親去都被人笑on9被人話無用
之後出去又食Tear Gas又被泛民搶旗都繼續舉
次次受外媒訪問都係HKAA旗隊隊員
連外國記者都認得佢地

直到Trump回應了
成班連登仔就做勝利球迷180度轉軚話要搞旗隊舉旗
到818旗隊一休戰唔出
成個維園就只得兩支旗

上星期HKAA旗隊一復出就廿幾支旗旗海
全世界有眼見
人家有組織幫支持者訂旗買旗
又有人做文宣寫英文公開信
試問HKAA點騎劫呢?

似乎是連登仔想無成本騎劫,搶奪旗隊過去兩個多月功勞而不果便發爛渣。

這樣誣衊HKAA旗隊實在非常卑鄙
去twitter帶下風向
另外如果擔心有問題,不妨問下G20登報組可唔可以搞返次係美國登報,反正錢對香港人黎講濕濕碎,係國會處理期間盡快登到就ok
咪係 一邊屌陳雲一邊又抄陳雲 係唔係精神有問題
唔係陳雲提倡舉美國旗先 肯定依家都無人識舉
無佢哋舉美國旗唱美國國歌, 咪慢慢同中共港共鬥掟磚

公然勾結外國勢力都可以話唔係同路人, 我無話可說

好激氣wor, 私怨上腦呀?
阻人爬山?騎劫唔到嬲嬲豬呀?
熱狗你都信
騎劫真係社運罪行嚟,要全家落地獄
熱狗其實用緊共慘黨以鬥爭拎民心既方法
由雨革到今日都係咁L乞人憎
熱狗閪種始終都係閪種
咁係邊個舉先?

btw你個"憨"字已經出賣咗你
駁唔到就玩標籤?你同藍絲屈人收外國勢力錢有咩分別
巴打全中
所以一發現有第二隊兄弟隊爬得快過佢地時就即時飛身過去掃人地落山,我做唔到第一你就唔駛指意上
你估得你做咩
美洲係唔係陳雲發現呀?
其實有好多唔同報導嘅
希望大家繼續Twitter推
仲拗乜嘢,上twitter打仗啦你班冷氣軍師。

你係熱狗,咪幫手叫侵侵神放個重點去pass the bill 囉。

你唔係熱狗, 咪幫手twit 番個重點去pass the bill 囉。

都係pass the bill 之嘛,撈埋做賴尿牛丸啦,仲嘈,做正經野啦

屌睇見就火撚滾

自推到爆post停戰做正經野為止
咁你地咪默認左hkaa係大台囉傻閪
駁到費事
阻人爬山都講得出?
你地騎劫又想點呢?港獨撚唔係話基本法害到你雞毛鴨血架咩,拎牛肉刀廢憲獨立啦,呢次自治關你地乜事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞