我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike

個公文袋係咩嚟呀?樓主分化狗﹗
你個女MC有無俾人封咪呀?你死對頭熱狗做晒直播呀﹗
因人廢言

我蒲開reddit,我睇到好多人憎trump憎到入骨,係咁多。

咁你有咩高見?
見到兒登仔咁撚樣真心灰
先唔講唱美國國歌同舉美國國旗係HKAA帶起先
人地講Liberate Hong Kong,班撚屌又改字做Free Hong Kong
好啦,而家又話美國人唔like,咁你攞個班美國人出黎睇下有幾唔like先啦,係到鳩up都算
最慘真係有班傻鳩上Twitter以為自己補緊獲,實情愈做愈衰,比美帝睇到你班人請個願都內控失焦咁撚樣,你估人地點睇你班港燦

我認自己係陳雲嘅死忠,佢有時屌天琦屌泛民我知大家都唔鐘意,由得大家鬧番佢
但陳雲睇嘅野真係準撚過你班兒登仔先啦,唔講其他,佢16年已經叫大家唱定美金呢下夠屈機啦掛

又話不分化不割蓆,屌你老味次次見到陳雲就話佢係共諜分化撚,你班撚樣先係分化撚,見到陳雲準嘅時候就話國師好勁,食左藥,人地講啲野太前衛你地又話未撚食藥

好心啦,做人連個思維都唔開放,對對付共產黨呀?
有冇人有樓豬條team份英文請願信

有集會開始前,應先唱頌或奏《願榮光歸香港》

參加者應當起立,肅立致敬
右手置於心胸前
任何非宗教的頭飾應摘除並放置於左肩
hkhrda=?
封信真心唔掂
在場有外媒真係爆曬頭
好撚嬲
明明話兄弟爬山

而家又話俾人騎刧

你係介意人哋攞咗你 credit 定係真心為香港好?

明明美國旗係熱普城先提出嚟,人哋都唔會話你騎劫

你咁撚介意做乜撚嘢?
有人有嗎?
講真大家都係同一方向
唔好嘈啦
你地封信都有交到入去
國會都未過,簽條毛咩
而家個情況唔係個法案通過左,驚侵唔肯簽喎ching
侵係冇能力令個法案通過到架喎
唔係冇嘛
可唔可以唔好爭功爭到咁肉酸?

講好講明不分化,但邊班撚人成日抽水認叻踩人抬高自己,成撚日邊個係鬼邊個搞衰個抗爭邊個係豬隊友,如果聽撚哂班撚樣講,都唔知割席割到邊個地步先夠皮。

事實係人都見到,只係唔撚想估佢或佢班人個心係為乜咁做,反正講撚中咗,佢唔認都冇人有讀心術得到個答案。

當年為咗選立會,表現出嚟重唔夠醜陋?今時今日香港已經乜撚嘢情況,重要為咗証明自己眼光獨到高人一等,不顧大局狂批所謂對手,大家,敵人只有共產黨,要屌要插留返對共匪好唔好?好唔撚好呀?

咁撚清高,就唔好成日講議會抗爭,事實係人都知乜都做唔到,個個出份糧有幾多俾返哂去抗共救港,冇呀,咁去選想去選嘅人又有幾撚高幾撚清呀。

我上面堆說話,大把人可以對號入座,點解可以一次地圖炮屌哂咁多人,因為我屌緊就係政棍,越係最鐘意爭功嘅政棍越會中槍。

有冇人重要想對號入座,我無任歡迎,但,夠啦,去做正經嘢,俾大家任何一面屌贏咗,共產黨都唔會少條毛,出面有大把嘢要跟。

不分化,不割席,不篤灰

唔好再要人提,醒醒,想分餅仔都麻煩贏咗先有得分,唔好再俾自己或別人嘅貪婪或野心去影響啦,家陣局勢好差,前線不斷被俘,抗爭有隨時完結嘅可能。

咁嘅情況,請一致對外,不分化,不割席,不篤灰,麻煩,拜託,求求大家。
明明係人地舉先.......
騎劫你?你邊位?
陳雲真係要怪自己走得太前高估香港人民智
次次佢行動個陣就比人屌痴線佬無人睇得透佢既走法到有結果個陣就一班人跟仲要一路屌一路跟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞