我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
不嬲熱狗都係中共白手套,轉搞分化
乜都私怨
總之熱青城就係大台唔屌得
明明騎劫左人都可以屌番人做大台
面皮厚到核彈都打唔穿
首先,我只係問緊你係咪真係覺得壞咗事,因為我見之前屌hkaa舉美國旗最後都炒咗車。

第二,民陣搞遊行,其實有好多隊都去咗第二到,或者早到遲到咁做野。 我唔知你係咪勇武,我敢講大部份勇武都唔會跟民陣個遊行,行到無力先戰鬥。 重點係 民陣有冇屌人騎劫佢呀?

第三,都係我最唔明嘅野。
點解人哋交咗信,搞手就交唔到信?? 仲有我見到有個女仔宣讀咗另一封唔同嘅信。如果唔係搞手嘅,咁姐係仲有第三隊旗隊交咗信??唯獨搞手嘅信交唔到
人地10丁友都可以騎劫你真係要好好反省下啦咁
仆街啦你,人哋初初開始嘅時候你哋就喺度冷嘲熱諷,話佢發癲痴線,之後而家你哋個個有樣學樣又話人騎劫呢啲咩 logic?
因為輸打贏要,好嘅就佢哋功勞,衰咗就賴熱狗
leader 你老味咩,人地67月開始成日舉旗去搏美國留意個陣你去左邊?
郁d就話自己leader
人唔笑,狗都吠
係咪咁想做大台呀?
呢個係發起人咁樓主係邊個
樓主唔會覆你,你睇下啲人出哂奶力spin緊
啱呀屌,最近又開始有人吹奏黃洋達,話咩KO 何君堯
https://youtu.be/B_nEw_Ljhrs

片頭遞一封,片尾遞一封,樓主你嗰封?
人地係成個聯盟唔止一個組織
點都好改變唔到熱青城騎劫人地既事實
清楚
不如你答我啦,我真係每次都見到你

到底點解佢哋有交信,搞手就會交唔到?? 另外有個女仔讀咗封唔同嘅信,如果唔係搞手,咁係第三支旗隊? 唯獨搞手交唔到信?
https://youtu.be/B_nEw_Ljhrs

你個聯盟內部溝通唔好咋話,又關HKAA事?
https://youtu.be/B_Cw3MkNWBg

前後三個宣言,兩英一中,加兩封信,過程和平有序喎
私怨撚出嚟啦!
樓主是什麼leader好亂喎
兩英一中,如果都冇一封係搞手嘅信,姐係有四隊旗隊,三隊交到信,唯獨搞手個隊交唔到信??到底搞手有冇出現到?
拎唔盡光環嬲嬲豬leader
前後兩封信,宣言就三個
其中一個喺片頭,應該係HKAA提前上去嗰時講添,之後到1:20:XX,即係隔咗一個鐘後就一英一中宣言,前後交咗兩封信
搞手係大台?一定要佢話晒事?其他人冇權做主動?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞