我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
都唔知協乜撚野調
今日美國復會
各方會做野就梗架啦
仲話自己入紙大哂
首先入紙等同向政權申請
入左只係無妨
唔係咩值得講的事
唔通你要推翻政府搞革命又要入紙
用咁的野黎做大台依據真係笑撚死人
搵到d人唔記得既時候就會出返黎
屌,係都ask for congress help 啦
關trump 鳩事咩
香港人福祉最大阻礙就係共產黨
傻的嗎
咁咪即係彈個大台出黎囉?
仲記得7月頭開始係連登,不斷有人鬧陳雲舉美國旗係搞分化,話陳雲係共匪,泛民、土共、黑警、藍絲全面圍堵搶旗
你地一開始都係屌尻人地揮美國旗唱美國國歌會令美國人反感

但結果呢

我地諗嘅未必係一定啱㗎喎

人地dr president trump please liberate hong kong嗌咗差唔多三個月

跟住佢參與人地搞嘅集會遊行
就要人改口號
會唔會太專制?
你諗清楚
今日申請人個理念係: 要美國兩黨 支持 PASS THE ACT

出黎嘅人都係有呢個諗法, 所以先出黎

但係熱狗搶先提早出發時間上山, 去交信
騎劫咗大家嘅諗法
交咗一封要"美國總統" PASS THE ACT

我地唔係要話邊個舉美國旗先就跟邊個
我地係跟緊一個岩嘅理念, 支持去表態
唔喺 喺班仆街打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個
真,樓主on99跟陳雲老點舉美國旗
3: Every Order, Resolution, or Vote to which the Concurrence of the Senate and House of Representatives may be necessary (except on a question of Adjournment) shall be presented to the President of the United States; and before the Same shall take Effect, shall be approved by him, or being disapproved by him, shall be repassed by two thirds of the Senate and House of Representatives, according to the Rules and Limitations prescribed in the Case of a Bill.
其實賣個人情比佢都無乜問題

最緊要會會表態同做野

始終法案過左,係要總統權力先可以執行制裁
其實根本無衝突,人地讀完咪到你讀囉
大台撚最憎就係有人拆佢台 所以大台撚每次都會將所有拆台者標籤為熱青城 話人私怨撚搞分化 結果你搞走人地就得 人地撕開你面具就唔得
好簡單 hkaa有冇主動接觸過主辦單位先
大家一齊夾手夾腳唔得既?
係要自己衝出黎
on99
咁有人唔俾所謂“主辦”講嘢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞