我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
陳雲六四時就屌緊泛民係經濟動物嘅政治行動
咩Leader呀,大台下話?
真係CLS喎 我都覺得奇 係咁話叫侵幫手
明明係叫國會 pass the act
咁想搞自己又唔入紙申請
最唔明係佢可以遞你哋都可以同樣遞吖做乜佢遞完你哋就停曬手?如果咁輕易俾班死仆街騎劫你哋都好戇鳩啫!好難想像點樣一嘢就可以插埋去讀自己嗰套,希望美國早早已收到情報冇俾班撚人攪衰啦!熱普城從來都不是好東西!
本質係咩,你知我知單眼佬知,但係咪要好似好聰明咁講到出口
因為好多熱狗帶風向 正常人撚知咩喺HKAA 起佢哋底
on撚9, 人地hkaa 六月開始舉旗,無人力無物力,比人屌比人搶旗,無人幫過佢哋,佢哋都繼續緊持做自己野。果時你的「旗隊」喺邊撚到呀?「旗隊leader」😂

hkaa之前一直靠自己做緊自己野既時候,有冇屌過其他做唔同野嘅人半句呀?佢哋就真係尊重「兄弟爬山」嘞。到今日佢哋條戰線做到少少起色,你想靠大邊,但又想話事,就屌鳩人,講吓道理好喎…
陳雲同熱狗又幫支共解決危機
因人廢言 回應低質
搞你老母啦
人地默默舉旗第一個
搞到侵侵都幫拖
請問散左未
其實未必係一件壞事
之前侵侵話自己係被選中打倒維尼嘅人
如果佢係真心嘅話好可能係一個鍾意英雄主義嘅人
俾傳媒寫做叫侵救港,咁大個光環扣落黎
侵有機會真係自爽想做英雄,更加加大力道去打
當然如果唔係嘅話就令一回事啦
補鑊方法我諗都係唯有登報感激美國兩黨幫手(假設真係通過嘅話
你咪熱狗囉
陳雲: 下次請舉美國旗
https://lih.kg/1292507

舉完旗啦,唔該連登偽獨入黎覆下啦,不願面對?
Exact7y 呢啲人真係唔配有民主🙈🙈🙈🙈
快d上reddit twitter解釋啦
呢班全部都係HkAA,唔係騎劫係乜?
專搞破壞
這裡是陳雲haters集中區嗎?

又唔撚知人地HKAA六月就開始舉旗

又唔撚知條法案最終要trump簽名,話鳩人地叫trump幫拖會得罪民主黨云云

好心你就唔好舉啦,咩都唔撚知,你返屋企唱今天我算把啦,成撚個毛姨姨咁撚樣
個問題係今日出黎嘅人
係支持今日搞手個諗法: 要"兩黨"幫手

但熱狗係講緊要"總統"幫手

咁咪就係騎劫咗出黎嘅人數
由"兩黨" 變成 "總統"
係social media like 野share野不嬲都好廉價,人地搞政治唔會因為自己覺得鍾意就投票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞