我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
真係無嗌過
陳雲hater全面進場
佢雨革果陣已提出過be water
今次抗爭講流水式抗爭
第一個叫我地留意國際傳媒同官員講香港自治
第一個高舉美國國旗, 將美國人愛國及自由民主之心同香港人連結
吸引美國傳媒注意, 連侵侵都share佢個組織手足舉旗唱國歌嘅片
佢對呢場抗爭嘅功勞, 大家有目共睹

騎劫前就話跟

騎劫失敗就話要踢鳩人,同共產黨有乜分別
樓主呢
隔空屌唔到

吹撚脹

夠膽自稱leader 都知佢好名好利啦

leader ....
認真問,有無打算send email同嗰邊講同解釋返你地先係發起人,但係今日同時有兩班人表達緊唔同意見,約埋記者,聽朝再讀一次宣言,唔好怕麻煩,最驚係對方誤會我地嘅意思

Btw辛苦哂巴打同眾團隊
樓主一心想自認leader做大台但失敗
於是而家出post老屈HKAA騎劫
抹殺人地每次出黎舉旗嘅功勞
唔好咁小氣啦樓主
好彩有星條旗頂住
成班打手冇落過現場屈HKAA
你地自己FC左先屈人啦
幾十支鏡影住點會係美領前
又搶又嘈?
點解成班旗手落場努力完
要比你班打手屈
FC啊
唔好推
其實美國人未咁小家
打中國係共識
https://youtu.be/B_nEw_Ljhrs

俾埋片FC有兩封信遞咗,樓主呢
大家唔使再推post,成個post都係fake news
有無女仔讀speech?
ok fair.
但downside係令民主黨支持者反感
去到最尾美國政客要睇民意(選票)做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞