我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
仲拗乜嘢,上twitter打仗啦你班冷氣軍師。

你係熱狗,咪幫手叫侵侵神放個重點去pass the bill 囉。

你唔係熱狗, 咪幫手twit 番個重點去pass the bill 囉。

都係pass the bill 之嘛,撈埋做賴尿牛丸啦,仲嘈,做正經野啦

屌睇見就火撚滾
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
你咪傻啦
做緊既野根本效果一樣
要美國朝野都注意呢件事
今日絕對係做得到有餘

大佬呀
呢度屌緊做乜出美國旗既時候
陳雲已經o係度話要多D美國旗
hkaa已經練緊班旗手
事實黎喎
咁佢地先過去出信又有咩問題
不指責住, 做左damage control先, 而家個focus由congress to pass the act無lala變左trump打救世界, 有冇方法兜? 民記解釋下? 文宣? twitter?
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
我歡迎你對我嘅言論提出反駁,但你話我係打手係冇用,而且我只share 陳雲有用啲post , 係打手嘅話我就唔理三七二十一乜都share 啦
利申:熱狗執政嘅話我會叫大家快啲移民
今日先出世既旗隊話人騎劫
係喇,大台

真係好慘
幾個月前我同成班人已經講呢件事
仲有佢個小學級英文PETITION
仲拗乜嘢,上twitter打仗啦你班冷氣軍師。

你係熱狗,咪幫手叫侵侵神放個重點去pass the bill 囉。

你唔係熱狗, 咪幫手twit 番個重點去pass the bill 囉。

都係pass the bill 之嘛,撈埋做賴尿牛丸啦,仲嘈,做正經野啦

屌睇見就火撚滾
手傳轉

//由Day1 開始舉旗就是HKAA
重要出親去都被人笑on9被人話無用
之後出去又食Tear Gas又被泛民搶旗都繼續舉
次次受外媒訪問都係HKAA旗隊隊員
連外國記者都認得佢地

直到Trump回應了
成班連登仔就做勝利球迷180度轉軚話要搞旗隊舉旗
到818旗隊一休戰唔出
成個維園就只得兩支旗

上星期HKAA旗隊一復出就廿幾支旗旗海
全世界有眼見
人家有組織幫支持者訂旗買旗
又有人做文宣寫英文公開信
試問HKAA點騎劫呢?

似乎是連登仔想無成本騎劫,搶奪旗隊過去兩個多月功勞而不果便發爛渣。

這樣誣衊HKAA旗隊實在非常卑鄙//

Fb見到,有點同意
樓主不要太小氣
你不如問樓主班人肯唔肯同人地溝通
樓主本身睇HKAA唔順眼 又要屌人地青城派
講野唔啱聽又踢
人地點同佢溝通呀
我知你好嬲
你張個宣言擺出黎,
我地幫你係twitter推
有好多美國人同日本人好支持我地!
不用灰心!!!!!!!!!!!!!
熱狗又好,陳雲都好!!師兄你既努力無白廢!
好多人都停低聽歌,我希望大家都繼續一齊努力!
由Day1 開始舉旗就是HKAA
重要出親去都被人笑白痴被人話無用
之後出去又食Tear Gas又被泛民搶旗都繼續舉
次次受外媒訪問都係HKAA旗隊隊員
連外國記者都認得我地

直到Trump回應了
成班連登仔就做勝利球迷180度轉軚話要搞旗隊舉旗
到818旗隊一休戰唔出
成個維園就只得兩支旗

上星期HKAA旗隊一復出就廿幾支旗旗海
全世界有眼見
人家有組織幫支持者訂旗買旗
又有人做文宣寫英文公開信
試問HKAA點騎劫呢?

似乎是連登仔想無成本騎劫,搶奪旗隊過去兩個多月功勞而不果便發爛渣。

這樣誣衊HKAA旗隊實在非常卑鄙

請各位有連登acc的巴絲,幫幫手去留言講兩句公道說話吧!

謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞