我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
仲拗乜嘢,上twitter打仗啦你班冷氣軍師。

你係熱狗,咪幫手叫侵侵神放個重點去pass the bill 囉。

你唔係熱狗, 咪幫手twit 番個重點去pass the bill 囉。

都係pass the bill 之嘛,撈埋做賴尿牛丸啦,仲嘈,做正經野啦

屌睇見就火撚滾

自推到爆post停戰做正經野為止
屌撚柒班aa膠
警狗最想我地互屌
然後好似五年前咁自動完
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
多數都五毛,唔好睇兩黨好似好多爭執,爭執點主要都係國內問題,對外好少爭執,所以唔太擔心講Trump會有問題

問題係在於佢地個做法好唔尊重主辦單位,你爬山我唔阻止你,反過黎就係「唔好妨礙人地爬山」

除非事先搵主辦人商討,如果唔係下次有同樣情況,我覺得係應該要阻止中途殺出黎果個
真心覺得陳雲好撚慘
次次比人偷完計多謝都無句仲要屌番人轉頭
最記得一開始人地舉緊旗果陣成班連登仔話會惹起美國佬反感
勇武係邊個講既
(喼)盾係係邊個講既
流水社運係邊個講既
出多D美國旗係邊個講既
要整隊旗隊出黎係邊個講既

搵人答我唔該

用左人地既idea唔俾返credit都算
唔該有返D良心
唔好開口埋口話人地騎劫未食藥開大台
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦

點解唔可以指名道姓搵donald trump?佢係美國總統,真係名義上西方自由世界既leader。

我冇見過陳雲熱狗或者HKAA乜乜柒柒屌過你地話title寫俾國會定乜邊個有問題。跟本你地就係前設一班反trump既心態,你地係美國民主黨既人?你係美國公民?你憑咩對人地總統說三道四?佢有爭議?贏撚左大選,背後有幾多選民投票支持trump,你想同佢地為敵?

反陳雲唔好反撚左上腦,你諗意寫US help HK,人地鐘意focus trump。你只係香港人,冇資格對美國國情說三道四,唔好屌撚埋trump一份。真係好撚冇家教,又要人幫又要排斥人地總統,你有綠卡先好咁多嗲啦!搶旗搶功勞都算,為左反陳雲反熱狗屌鳩trump?你咁叫搞訴求?美國民主黨俾錢你叫你咁樣訴求呀?
其他人係現場勸
但得陳雲一個事後係冷氣房話人心腸歹毒
都痴膠花

人哋屌泛民騎劫義士功勞就係分化撚
你屌人哋騎劫個活動就大條道理
同埋咩年代呀仲熱狗
勇武呢個term都係陳雲提倡㗎喎ching
推比多d人睇到
下,今日讀英文宣言果班原來係熱狗黎?
我一路跟住旗手,但實在太多人,見到你地有做電視訪問
人地自己約左領事GA
HKAA班撚樣領事撚會理咩ON9
係HKAA偷左人地個APPOINTMENT
哦。 但係個搞手有冇出到嚟講嘢?因為我見到個帶頭盔女仔讀封信,我仲以為佢就係搞手。
之後就到個白衫男人讀。
自己追POST啦
但好多回覆都係話人地hkaa係第一批拎旗人,叫樓主收皮喎
人地係遊行發起人 plan咗要遞信讀信好make sense je?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞