我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
我係讀中文ge巴打
當其時喺現場淨係聽到阿叔把聲
我在場,個個都無講野聽你講喎,有線直播聽下?
想起大台就出聲啦
人地本身就一大班人 有共同理念
幾個月前的hkaa美國旗隊已經係到
幾撚時到你點人做野
今日人地唔跟你行就發癲
收撚皮啦
人有自由意志架
係囉
咁撚叻
就自己諗一套野出黎好過佢地既
取代佢地
但又做唔到喎
用人地既idea,人地樂見其成都未出聲
竟然走去屌返人地
有冇咁無良呀

呢度仲要一大班人係咁
有冇攪錯
咁你應該患咗 間歇性失聰
根本就搞笑
行動嘅九成有腦有覺悟
一係本民前一係熱狗
同好似樓主呢啲左膠泛民完全無關係
上面有
聽真啲英文嗰段
中文嗰段 唔洗你講我都知因為得我哋兩條友
人地冇唔俾你著喎
而家係樓主屌鳩人做乜要著陳雲開過光的底褲唔跟佢著普通底褲
你唔好撚掉轉講
完全正確
笑撚死呀個TG流出
樓主話佢地同HKAA個分岐點係 "自治"喎

人地美國條法案都係講緊要比香港依基本法落實自治同民主普選呀

你唔撚要自治要搞港獨咪撚舉美國旗阻住哂啦
你地呢啲先係搞到失分呀傻鳩
我唔著底褲的

自己想起大台之證據
其敵視同騎劫態度,仲好意思話人騎劫你?
仆街啦
大家真係要好好認識美國民主黨,佢哋係鐘意世界大愛(包括中共),佢哋抗議最鍾意燒美國旗,你哋舉咁多美國旗,今次死硬啦。
想起大台咪出聲囉
兄弟爬山,各自努力
人地讀左宣言就發爛
你同當年金鐘大台有分別?
唔好咁兒登啦

你去前線講下,分化勇武唔好去和理非活動啦
其實件事係咪樓主戰友傳錯枝咪比HKAA?
旗隊leader反對自治
連驅逐共黨都唔撚敢叫

唔知邊個先係共諜呢今次

真。契弟爬山

旗隊leader: hkaa招我都唔會入,寧願自己form過隊

抄完人功課仲咁撚厚臉皮
直接copy上面嘅回覆
http://lih.kg/bJHDygcZ

見個po有人想冷處理,我就放兩張你地旗隊leader既言論,仲話咩協調,暗地裡就日日屌人

9月6日講 呢啲啦喎,仲話人唔合流?

牛肉刀廢憲獨立啦柒頭, 自治,關你柒事?騎劫仲大大聲,收撚皮啦

最後都係個句,我唔明白點解樓主話搞手封信冇俾到領事?明明有個女仔讀咗另一封信
唔好唔記得樓主話遞唔到信架,咁條片點解釋
老實講,衰o個句
你想含都未必有資格

idea係佢提出的
舉旗係hkaa先做的
佢地冇要求人唔準用或者要經佢同意先用
唔代表可以做然後話佢地騎劫/係自己做先
呢個係道德問題

而家其他人舉旗遞信就啱?
hkaa舉旗遞信係跟風騎劫?
如果咁樣調轉哂D野黎講都得
你地去加入政府同警隊啦
果d冷氣打手咪就係間唔時落下街叫人唔好捉藍衫唔好燒野果d左膠囉
去到現場見到d前線勇武又係要客客氣氣咁求人地唔好
想屌返人轉頭?
俾人兇一兇就嚇到瀨屎縮返上連登出多10個post屌熱狗
呀唔記得講呀
呀黃洋達都有親自落過場幫自己d人做live
現場冇人屌過佢
叫佢小心d唔好俾黑警捉的義士就大撚把

係前線冇人屌佢既
事後d陰濕左膠仆街係網上攻擊佢就大撚把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞