我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
主辦可以自己再交。無話過唔可以兩封。自己企係到唔交然後係連登鬧又可以點。不如另外再約領事交多次。領事從來無話只可以收一封
好撚中
咪撚就係
泛民打手係咁架啦

乜撚都係佢地既………
人地做先,都係佢地既…………

再屌鳩人騎劫………
其實叫Trump解放香港有咩問題
咁佢始終係美國總統,仲有可能有法案否決權
而家民主共和兩黨領袖都表態撐香港,得Trump未明確表態,更加要呼籲Trump做嘢
自己上網睇
hkaa 係第一批出美國旗嘅人,樓主班人冇去同佢地協調自己去做野,講到自己係主辦其他人唔講得野之餘,仲要話返人轉頭,似乎係想搭大台多啲喎
好惡啊大台狗
你係夠多人夠多旗會比人騎到?
得個幾粒人揸旗扮大台
人唔笑
無大台 不分化 各有各做
咁青城又屌人嗌時代革命?
騎劫好撚可恥
屌你老母啦搶唔撚到大台拎光環就屌鳩人?
第一,成個運動講明冇大台,你leader? lead你條命呀!想起大台比自己??

第二,從一開始就係hkaa班人6月已經舉緊美國旗,仲比人恥笑,你呢個乜撚 leader喺邊撚度? 點呀想臨時加入順勢收割領哂啲功?

屌你真係同泛民班撚屌一鳩樣架喎,開初唔知你喺邊,睇準時機就彈撚出黎屌鳩人。仲熱狗,你乜撚野年代呀阿叔

驅逐共黨,光復香港,有咩問題?
就如梁天琦3年前已經講緊光復香港,時代革命,啲人而家先跟到。
你唔抵得自己永遠睇得比人短視,永遠比人慢? 廢唔緊要呀大佬,但講野前用下你個死人腦,唔好用自己愚昧去屌鳩走前你幾年嘅人好唔好呀!

比人屌呢就話唔好分化又剩,而家呢,又屌鳩人騎劫
冇大台架,點撚樣騎劫呀阿leader。自認 leader你都算厚面皮,仲要搶人地6月以黎嘅功勞簡直係無恥,你同民建聯有撚分別?
柒頭,一睇就知你唔係現場
班狗封撚左正門呀
睇落係樓主一早約左領事,而家俾熱狗霸左黎讀先
等國會復會先啦,依家係度屌黎屌去做乜尻,結果係通過到法案咪得囉
又話各有各做,依家人地做佢個套就屌人搶你focus
一打唔使找
快啲多謝樓主
邊個負皮樓主 邊個就係熱狗

樓主申請主辦 樓主係leader 樓主話哂事
你哋所有人都唔可以質疑樓主
主辦單位點解唔可以做先,你想遞先咪你做申請人囉,責任就要主辦攬哂,信又搶住遞?
無咗呢班熱青, 香港咪繼續大衛打哥利亞, 撼動習近平同林鄭囉

口就講不分化, 有乜事就打稻草人場仗仲打緊架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞