我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
我覺得唔係大唔大台或者係文宣內容既問題
而係今日出得黎既人,自然係因為認同主辦方提倡既野先出現
中途殺個人出黎搶住交信,佢地講既野係咪所有現場人士都同意?我有d保留

再講熱普城一早變過街老鼠,你叫佢地自己申請做主辦,我估出席人數好有可能比今日更少好多

既然兄弟爬山,佢自己搞一次去遞信無人會阻止,但人地主辦就唔好搶住做人地既野,騎唔騎劫就行判斷,但至少呢個行為係好唔尊重「兄弟爬山」呢個理念

即係你爬山就得,人地主辦方爬山你就去攔途截劫人地,咁樣合理?

泛民打手開post諗住反客為主騎劫舉旗行動,點知民眾嘅眼睛都係雪亮,清楚邊個舉美國旗先,邊個阻人舉旗在先

泛民打手估唔到開post屌hkaa會backfire,偷雞唔成蝕渣米

遲啲政事台整個list
熱狗媒體日日出新聞,又無打住熱狗旗號參與運動,鄭蟲泰又義載又屌狗比你地講到隱型咁,hkaa先舉旗,陳雲第一個提舉美國旗本小利下你地又笑人傻鳩,人地依家自己交自己信又話騎刧,班青城撚憎熱狗還憎熱狗,唔好每樣野都本末倒置
自己睇新聞啦
熱狗提早自己上山, 差佬都問, 未開始行, 你地上黎做乜
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps
上次G20班熱狗城邦狗都想騎劫人地遊行
去之前又話人地恐怖分子唔好埋堆
G20好似係由陳雲講起?
收皮啦,人地陳浩天一早有人邀請
又話人地個自由印太聯盟係恐怖份子
香港人唔好痴埋落去
最後成堆菠蘿雞人地搞示威又扯自己旗
遊行又想騎鳩人

收皮啦,人地陳浩天一早有人邀請
又話人地個自由印太聯盟係恐怖份子
香港人唔好痴埋落去
最後成堆菠蘿雞人地搞示威又扯自己旗
遊行又想騎鳩人

P牌仔淨係識洗版 仲夠膽話人係打手
Blocked
係咪班熱狗叫天滅中共同全黨死清光
仲叫president trump
先唔講今次件事點樣 樓主連hkaa做嘅野都當成熱狗
話熱狗死全家 收皮啦分化撚 同何cc見到fb有人屌佢又賴熱普城有咩分別
屌真係好撚on9
主辦班人話hkaa就唔係分化
話hkaa首先做呢樣野就係分化

唔收
So?

封建上腦
連登係你地個華夏城邦國
要聽命於你地個國師
你叫收就要聽你講話收?
你地既付出並無白費,你地既貢獻,今日好多人都見到、知道、並為你地一次又一次鼓掌。

抗爭的路上本來就不會盡如人意,只要係同一個方向,就各自付出,一齊努力。路仍漫漫長,希望你同你既手足依然同大家一齊在路上。

班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵
主乜野辦 無大台
睇完哂所有野
唔覺得有咩問題

只係分工可以做好d
但國家總統作為一國之首
如果要美國幫手 點總統名 都合理
從來熱青城都唔係同路人
無分化問題
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
你又幾撚好野
問緊咩係hkaa
姐係今日壇野都未搞得清
都可以叫定熱狗死全家先
咁主辦單位申請不反對通知,
主辦單位負責聯絡美國領事,
但最後主辦單位遞唔到信俾領事, 對唔到領事讀宣言,
咁又合唔合理呀?

唔關大唔大台事喎, 宜家就好似我BOOK左枱 & 約左條女食飯,
然後無啦啦俾第二條仔坐左落去咁喎
咁都唔係騎劫?
由頭到尾,只係識屌熱狗,好心你地政治思維進步下啦
HKAA舉美國旗以來受盡白眼,你班仆街偽獨笑9佢地有無道歉呀?
今日係到轉軑騎劫仲好意屌HKAA
自量下啦
我屌晒所有屌HKAA的垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞