我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
成班私怨撚扮睇唔到?
HKAA 有阻住你個「大台」唔畀你交信?
知唔知HKAA你哋搞呢單野
我哋reddit文宣幾撚辛苦?

Trump嘅支持者大部份都係美國優先最多話係咁以幫香港 依家搞到失其他支持者真係會仆街

幾日前呀所謂leader 咁講wor
根,全部都要跟
抄功課抄到咁出面

幾時拎牛肉刀廢憲獨立?

根,全部都要跟
抄功課抄到咁出面

幾時拎牛肉刀廢憲獨立?
而家講緊邊個第一次提出、定性流水社運呢個概念
第一次鳩鳴早佢一日就代表係鳩鳴團提出先?
你冷靜d先
如果你有野證明到就post出黎等我知道自己係信錯陳雲,我虛心受教
你都識講係講嘢啦
咁最後邊個做?

講咗咁耐麻包袋殺狗做咗未?

根,全部都要跟
抄功課抄到咁出面

幾時拎牛肉刀廢憲獨立?

根,全部都要跟
抄功課抄到咁出面

幾時拎牛肉刀廢憲獨立?
可以讀兩次ga ma大佬
你點半上去到得幾多人呀?玩咩
兒登仔真係好撚易比人帶風向
講句"我係旗手leader"就信到十足

根,全部都要跟
抄功課抄到咁出面

幾時拎牛肉刀廢憲獨立?
抄功課既free rider, 收撚皮啦
鳩達同陳雲唔係同路人

根,全部都要跟
抄功課抄到咁出面

幾時拎牛肉刀廢憲獨立?
抄功課既free rider, 收撚皮啦
不分化不割蓆(熱狗除外)
如果唔係熱狗撚有咁多人屌左先算
現場完冇嘈過交
番到黎就見到個咁既post
個旗手leader係咪係火星?
大家都係為香港
我只能夠講
女mc唔係exactly係主辦
因為女mc from今朝多個group既其中一方
主辦係一個人嚟
而我地係主辦直接叫幫手遞既
女mc都係frOm group所以有copy係好正常
咁我地係主辦直接叫遞同speech
我地現場冇辦法完成到e個task咁我咪會講主辦遞唔到囉
我冇辦法將件事完整咁講晒出嚟因為不篤灰
我地幾方allign得差係事實
我係grop問返我地有冇遞到冇人回應我
所以如果佢地果邊唔回
我地受主辦之托做e件事做唔到
我直接話主辦冇交到都係講事實
因為女mc唔係exacTly主辦揾返黎
但我唔會講話係邊一方搞到咁
我亦唔會再解釋
因為再解釋只會指向邊個做錯
如果要覺得我吹到𨳒我既
請自便
網上兇狠
做撚作啲字眼講到自己好撚superior咁,咩叫比我啱,我啱定錯點解要你去批准?一直思路正確咁叫,憑咩覺得自己更加優越,可以做判官,比個啱我先

思路正唔正確梗係唔關表達能力事啦,我尾果段就係確定你表達能力有問題,會造成誤導,係咁簡單。你就覺得我係用嚟駁你

你唯一嘗試證明自己思路正確就係呢句在場組織單位甚多,亦無辦法推論至「HKAA係大台」,其餘大部分已經係拗思路同埋讚下自己。我第三次強調喇,我係睇咗咁多留言再根據留言去推論。同你立場相近嘅人好多都用呢個論述「HKAA舉美國旗先,所以騎劫係合理」或者「唔甘心比HKAA搶到大台,抵死」之類,所以我就係用緊你哋朋黨嘅論述去問番你哋嘅人。

你無跟上呢度個討論嘅節奏,仲係咁重複、話咩我睇少咗、「最起碼,你未提出證據」云云,其實你喺認知上係好撚可悲。無爬文仲想吹討論嘅節奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞