我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
樓主換左個p牌上水
申請個不反對就叫冒生命危險 咁放魔法嗰啲叫咩
岑子杰死左50次了
識復活魔法
咁就叫生命危險的話我諗你真係唔好出嚟搞運動好啲
得啦得啦
所有野得熱青城先可以做,其他人做就係賤人
屌吖
而家唔係否定你申請不反對本身,而係否定你將申請不反對就講到自己好偉大冒幾大「生命危險」乜乜乜

我夠喺台灣做文宣都做到俾人跟蹤啦,唔通又拎出嚟哂?出面大把手足做緊嘅嘢比你危險一百倍,半句聲都冇出過,冇人會好似你咁申請個不反對就覺得自己大哂。

HKAA做得最差係啲英文講到1999,但人哋其他嘢做得唔差,美國旗成支旗海咁上去。

利申不嬲同熱青城唔啱
收皮啦,
割蓆撚

而家咩時勢? 出嚟搶功勞?
blocked
大家一齊舉旗,
大家都有比信, 大家都有宣言
HKAA有禁你做任何唔合理既野?
又話兄弟爬山,各有各做,不分化
咁你想要咩啫?

你想自己搶左黎做,
人地HKAA乜都唔做得?
即係你想做大台?
定要搶光環?
抑或選議員?

乜你唔係為大局既咩
人哋熱狗化整為零你又要問去咗邊
好喇出嚟拋頭露面喇你又要屌熱狗騎劫
最好就係平時熱狗有出席但係又可以係連登俾到你屌去邊
人哋騎劫咗你就做唔到?
講到咁好騎劫,咁中共仲唔騎劫哂啲遊行佢?
唔係無大台?
咁唔同政治光譜/持份者講唔同嘅嘢有唔同嘅諗法有咩問題
唔通佢可以代表咗成個香港社會?唔通你又可以?
睇埋啲回覆你真係on99成個怨婦咁
屈我係熱狗果堆泛狗死撚晒啦?
leader上水未
佢未睇過古思堯單野唔怪佢🙈🙈🙈🙈
樓主你好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞