我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
熱狗厚面皮鍾意出黎收割成果就不嬲架啦
要做既係當時唔俾到機會佢地涉位多過過後屌
唔洗同佢地客氣,申請係你地,安排又係你地,佢要涉位既你就要一早開聲stop左佢先等你地做埋自己果步,你地而家遞唔到信係你地自己on9多d囉

你見佢地開post話hkaa成功爭取乜乜柒柒就知佢地係想爭光環啦
我覺得唔係大唔大台或者係文宣內容既問題
而係今日出得黎既人,自然係因為認同主辦方提倡既野先出現
中途殺個人出黎搶住交信,佢地講既野係咪所有現場人士都同意?我有d保留

再講熱普城一早變過街老鼠,你叫佢地自己申請做主辦,我估出席人數好有可能比今日更少好多

既然兄弟爬山,佢自己搞一次去遞信無人會阻止,但人地主辦就唔好搶住做人地既野,騎唔騎劫就行判斷,但至少呢個行為係好唔尊重「兄弟爬山」呢個理念

即係你爬山就得,人地主辦方爬山你就去攔途截劫人地,咁樣合理?
Exact7ly
佢地個theory就係:兄爬山各自努力不過我要第一個登頂,你爬左頭就係鬼就係左膠泛民就係背叛陳雲就係共諜
死撚開啦,自己一D思想都無,仲好意思講陳雲
樓主?
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
你地真係好肉酸
好似啲廢中咁,當年你呀叔我點點點點,個時你仲係乜乜乜乜咋

利申:上屆區選投咗黃洋達
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
你唔明關係法同人權民主法分別

關係法一revoke就要成個revoke 無中間

人權民主法就係賦予咗局部制裁能力 同監察制度

所以人權民主法係子彈導彈

關係法係核武,一用就成個香港唔要得

整咗個法出嚟
但總統唔用
咁整出嚟有春用咩
唔需要
從來熱青城都唔係同路人
無分化問題
我係跟樓主

你地慢慢屌啦
灰心到爆
Exact7ly
唔係呢個問題,講真比佢地點騎點威哂點光環都無所謂
就係怕出事
完完全全嘅大台排除異己宣言
自己都同意係誤導嘅句子,覺得誤導到人都仲可以笑人
邊個夠你拗、邊個夠你拏扎沙啫

IM乜鬼嘢PLIES阿,我咪講咗:我係根據呢個post反對樓主嘅留言去推論「你哋嘅大台究竟存唔存在,而且會係邊個hold住」囉?我有睇之前40幾版嘅留言,用返留言推論叫暗示

而且你用嘅跳躍謬誤,出處係邊?當我唔識嚟學下嘢,比啲source我過目得唔得
陳雲大總統壞大事

佢灰心到唔想理啦
陳雲囉屌 班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員BlackMWOps/ 會員白兵/ 會員堂諾川浦
無人執著做第一批拎旗,係樓主執著自己要做旗隊leader要讀信啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞