我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
-屌你我咪講撚咗,我係根據呢個post嘅留言去推論,亦都係咁我先用返樓上有個同你差唔多立場嘅留言嚟問:「HKAA係大台」嘅推論係歸納埋嗰個留言,我嘅理據一直都係從留言歸納,你就一味覺得我淨係睇你先發展個推論

-可以講有思維跳躍,但係你個term跳躍謬誤係唔存在嘅

-任何可以造成誤導句子反映嘅係「發言者嘅表達不良,溝通缺陷」,造成誤導,即係 ineffective communication。
你自己表達得唔好、溝通不良產生歧義,都無阻你有足夠理由去「恥笑」比你誤導嘅我,咁都話自己啱。究竟有幾無恥,面皮幾尺厚

-你表達得唔好的確不足以證明你「思路並非正確」
係咪戇鳩架,不足以證明思路錯誤 唔係等於 足以證明思路正確 呀傻仔。你不足以證明神不存在 係咪 足以證明神存在 啊?唔係架嘛
你表達得唔好唔理個原因打少謂語,可以係懶,可以係手誤,都係代表你無法有效地溝通正常、無歧義嘅表達都做唔到,仲噏乜嘢 思路比我清晰、清楚辯論框架 呀?你表達都表達唔好
有無發到言
同遞唔遞到信
完全得樓主一家之言
完全無support

佢一直迴避人地影到個女仔係咪佢地嘅mc
再退後多一步,邊有人係活動之前知道主辦單位有任何appointment
勇武係邊個講既
(喼)盾係係邊個講既
流水社運係邊個講既
出多D美國旗係邊個講既
要整隊旗隊出黎係邊個講既

搵人答我唔該

用左人地既idea唔俾返credit都算
唔該有返D良心
唔好開口埋口話人地騎劫未食藥開大台

而家咪又俾佢講中囉
馬拉松跑到最後
見贏咪有人跟然後話係自己做俾陳雲熱狗騎劫囉
樓主分化撚,明明兩邊都交左信,屌你老母5毛
下 樓主先係遊行發起人喎?......
hkaa二個月前就開始舉美國旗
你班連登仔當時仲開幾十個po屌
唔好搞人枝旗呀 唔好spin左去美國 又乜又七
依家見到搞得成又走黎想分一杯

唔係話講先大哂
但你地真係好柒呀
1. Pepe作者係左膠 本身就係俾人騎劫
不過講真香港本土派其實同alt right都幾夾

2. 流動抗爭一直存在 之前幾十年西方一直有玩
really?
hkaa讓左比主辦讀完先讀
兩個都有交信

不過係hkaa果個樣衰d姐 唔好屌人啦

同埋時間係有意錯開 不過比人封路
兩邊都交左信
大台讀先
有咩問題
唔係大台唔比交信?
推、唔該真係查清楚至好罵。
美領有收主辦封信既話、樓主出po的意義???
熱狗真係垃圾
又係佢地
因為熱狗搶左頭位交信
搞到外媒以為香港人只係救trump
明明主辦係想住叫晒兩黨都幫
搞到今次得罪一半美國人
下?你份人都幾自大GA WO
巴打請問有無証據
唔好口同鼻拗
如果最後証明兩個都有交

真係屌撚死樓主特登誤導
浪費咗一大班人做文宣嘅時間嚟拗假嘢
正視聽 美國獨立戰爭既英雄舉先
真係屌你膠都廢事
美國人舉同香港人舉個意義係完全唔同
香港人舉先係可以代表香港直接向美國佬求救
反熱真心弱智架wo
G20就知佢地做過咩好事
我唔明係咩邏輯
叫兩黨既人係咪等於唔需要Trump幫?
叫Trump既人係咪得於唔需要兩黨?

你覺得人地效果唔好
人地又覺得你冇用

兄弟爬山講撚左3個月都仲未明?
係唔係智力有問題?
係現場個個都知係讀左兩封,現場大家都冇搶咪,大台比信先,之後到HKAA
個旗手leader唔通唔係現場?
歡迎FC快啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞