我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
樓主極醜惡

真。契弟爬山

旗隊leader: hkaa招我都唔會入,寧願自己form過隊

抄完人功課仲咁撚厚臉皮

證據確鑿,有人忍無可忍,send左畀我
我上面都問咗,咁係唔係你哋內部溝通有問題呀,點解人哋女MC遞到你哋遞唔到
完美比喻
熱狗係乞人憎,但唔代表你可以屈鳩HKAA
上面嗰句睇得明呀,睇埋下面果句重申多次啫

btw 兩個都係仆街
如果我理解冇錯既話
即係本來就冇一個組織
咁何來會限制有D人可以遞信講野
有D人做左就會俾人屌?
你話陳雲連含撚都無資格架
BTW多謝樓主依條大台撚,唔係佢我都唔知一路以嚟舉旗嘅係HKAA,淨係知有班人默默無名咁舉
你一味係到屌陳雲只顯得你班打手肉鳩酸
二百萬人的leader - 花旗參

真。契弟爬山

旗隊leader: hkaa招我都唔會入,寧願自己form過隊

抄完人功課仲咁撚厚臉皮

仲要唔支持自治,有乜居心
你自己話陳雲連撚都無資格含架喎

你自己柒左就認
無人唔俾任何人有自由意志,如果個個都覺得自己嗰套最好,要dominate,咁會唔會好亂?呢個唔係邊個係大台嘅問題

如果真係尊重自由意志,尋晚喺旺角個傻婆蔡英文都應該可以喺旺角表達藍絲意見,佢開頭無鬧手足,咁附近嘅手足係咪唔應該撚佢?

社會本身應該有若干manner要遵守,唔係講政治就沖昏頭,只講最高原則。如果手足係球迷,我迷相信都唔會著住曼聯波衫坐喺曼城主場球迷區。呢啲manner又係咪唔自由,無自由意志嘅體現?
Retweet 呀
可唔可以share 下Trump 個retweet...等我fact check 下係你熱狗d人定旗隊d 人?
我就唔太見到佢有個retweet
佢地咁多分身,換個acc又黎過
唔好再推分化post啦

再推就係三毛
屌....
似係你想做大台多,各有各做唔得咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞