我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
不過條法案係國會通過之後都要Trump簽名
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹/ 會員護法大元帥
係撚
人地去左日本陳雲先岩岩講G20出個白宮PETITION
屌你G20係人都知係個機會做野啦,得陳雲諗到咩
咁你咪遞多次 讀多次囉
佢地6月舉美國旗咁又點? 佢地錯誤方向唔受香港人支持
今次發起人, 佢地有舉美國旗, 思想方向正確
受人支持, 但熱狗就騎劫, 硬套佢地套思想去今次出黎嘅人到
咪就係做錯

唔係話邊個出黎做個樣野, 邊個就岩
10年黎, 咁多人出過黎示威, 邊個出先就係做岩?
今次運動係無大台, 熱狗死開, 泛民死開
邊個發起, 邊個態度正確自然會支持
但邊個要騎劫個思想, 誤導, 就唔係手足
睇到好心痛 下次可唔可以分多份工搵啲人做工作人員安排個流程等少啲機會俾人插上去
所以真係好撚黑人憎
呢個post我真係分唔到邊個熱狗,邊個係普通示威者
收皮啦,人地陳浩天一早有人邀請
又話人地個自由印太聯盟係恐怖份子
香港人唔好痴埋落去
最後成堆菠蘿雞人地搞示威又扯自己旗
遊行又想騎鳩人
舊垃圾現形啦
平時淨係識打飛機
屌你老母陳雲
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹
幫手推
一早籌期叫人課金比佢去g20
Fact check啦
成班青城派去晒日本有份搞其中一次遊行
就係你依d 泛民,唔只容忍共產黨,仲同共產黨「密室談判」
有班人見陳雲就屌 但又會採用陳雲嘅idea
究竟係咪人格分裂
我都係唔明點解個班人交咗相,你哋就交唔到?
我想問個阿叔喺咪已經叫英文最好
熱狗:我地有retweet有like呀
啱呀舉美國旗傷害美國人民感情
你班人柒完華麗轉身舉旗ok
人地一開始舉到依家比你屌騎劫
Logic
上咗但更多人講trump
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞