我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
國會過,呢條法案冇咩爭議性佢唔會無啦啦唔簽㗎

最大問題都係國會過唔過到嗰part,唔係邊個簽
樓主,我好煩但想講多次,而家最緊要係補鑊
有無可能幫手聽日補飛交信?
美國開會前
除左twitter講返
仲有冇其他野可以補救
例如樓豬聽日再去交
乜宜家造唔到勢咩
向trumps求援有咩問題?邊個喺Twitter話達成貿易協議之前必須要以人道方式處理香港問題?
人哋幫到你盡,你連光環都唔俾佢
人哋係美國總統,你唔向佢求援向邊個求?
你cap啲唔cap啲 出嚟回應啊屌你老母
班仆街熱狗打手好撚煩 思想封建到痴線 起底通常都有同一個format宣揚陳雲思想 唔信你搵下上面啲人我已經捉咗四個 例如會員豬豬妹

仲有護航手Beyondthehorizon
Thanks for your effort. 辛苦哂
熱狗真係政治社運寄生蟲
有破壞冇建設
邊一面都好
英文差同無美國政治sense就唔好衝出去柒
唔係話邊個做先, 個個就岩
今次要表達個諗法係" 要美國兩黨支持法案"
但班熱狗, 所謂嘅第一個舉旗人, 佢地交信個諗法係" 要美國總統支持法案"
今次運動, 係要大多數香港人支持嘅, 先叫做得岩
而今日呢個活動, 係支持緊" 兩黨" 唔係 " 總統"

你話兄弟爬山, 係唔洗跟大隊
但你宜家係騎劫咗今日咁多人出黎支持嘅野
令到國際誤會咗今日咁多香港人出黎想真正表達嘅野
所以你地做錯咗
但你地仲要唔認錯, 所以你地唔係手足
G20 有成班人出黎嘈比人騎劫
都係比班拉 liberate hong kong BANNER既人騎劫
你估下係咪熱青城?
Exactly
HKAA發起舉美國旗先
果時仲屌舉美國無撚用
宜家講騎劫?
我屌晒你啲獨撚仔老母啦
死熱狗真係好乞人憎
求下你地死返高登啦
陳雲做野就係咁,佢都唔似泛民咁,要名利,所以咁容易俾人騎劫同攻擊囉
一屌熱狗就有三個負皮
睇下美國人反應啦
係啊
第一批發起舉美國旗唱美國國歌
去g20抗議嘅人
仲要一開頭畀人屌到仆街嗰班
無大台係咁
人地未必知道你安排左
人地都有自己訴求想交
其賽依條法案就係 共和民主兩黨 共同推出嘅,我覺得唔大問題。
但係條法案係國會過咗都要Trump簽名,我覺得嗌下trump好似都唔大問題。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞