我是旗隊leader,其實好撚嬲今次比hkaa騎劫左成個活動

3150 回覆
3051 Like 778 Dislike
起你老母啦
人地全程都冇舉過旗呀
做所有野都極低調
多謝HKAA
一早有敵意同呢種仇恨態度,根本就無諗住叫過人

唔好講到自己咁慘啦,真係幫唔落
痴線
咁都有人講得出
有冇得再on9 D
我喺現場淨係聽到個阿叔講嘢
大家真係要好好認識下三權分立, 要講今次法案既美國大佬係兩黨領袖, 之前美國篇篇報導都係提佩洛茜同埋舒默, 係唔同架咁多位
反而本民青支池袋革命就大大聲,見人開始質疑就夾硬spin個意思

嘩屌唔講仲以為梁天琦助選團
根本班廢物妒忌人地口號上頭版
明明大家都有讀
咁點解人地剩揀hkaa口號唔揀你呀?
因為你地口號廢呀
捉唔到鬼佬心理呀
其餘乜都唔係呀
句野係陳雲諗出黎
當日都解釋哂點解可以震撼鬼佬
結果琴日上頭版
你唔撚服佢就上黎抹黑人地 話人地騎劫
醜惡到極點
on9的
你睇下呢個post就知
根本由頭到尾都係人插hkaa同陳雲
野又係佢地做先
又要跟又要唔credit返人又要話人騎劫

真係食撚屎啦去
喧賓奪主點都唔啱數
你覺得自己嗰套仲好,大可以自己攪個活動,有人buy自然有人撐。咁樣掠奪攪手嘅成果,好不該
唔係舉旗就叫大台,人地係話邊個令到運動失焦,攻擊自己友,分割泛民
你係唔識中文定點 上面邊有一個字講熱狗唔係仆街

先唔講你地讀到中學生朗誦咁撚樣,侮辱成個儀式,你地啲岸鳩口音人地都聽到笑(在場會知)
係谷入面就妖言惑眾,人地話hk autonomy
你就矮化到high autonomy, 有何居心呀?
真係on撚9
做就做,有用就得,唔緊要的
跟人做又要話係自己做先
調返轉頭話人地騎劫
咁就仆街喇
👋👋👋
D冷氣打手成撚日話現場見到前線熱狗就屌走佢
出得黎行動的唔多唔少都有熱狗
佢地俾人屌走我完全冇見過
左膠俾人當透明/俾人屌就成撚日見

原來你地唔想要自治
而且hkaa同陳雲根本冇要求你跟
佢指點返自己的人
然後樓主依d死仆街就係到屌人唔跟佢
又話各有各做
跟本自己想起大台
鬼條底褲係美國旗

係咪要比陳雲含過我條撚先比著?

我條撚陳雲架?
不如咁你聽埋我講埋落去
當初我哋有兩份嘅
一份中文一份英文
中文嗰份我哋讀咗英文嗰份呢個阿叔冚住咗
係聽唔清嘅
同埋見你連戇鳩兩隻字都打唔到不如咁啦學下打字先啦
可能你會話點解你冇證冇據下面巴打已經放咗片喇你聽下先啦
#1翻譯

點解我又叫口號 HKAA又叫口號
新聞報佢唔報我 我唔制牙 我要上連登唱衰佢牙
雖然我地封信琴日集會個時都未撚寫好
但美領收佢信先再收我個封真係好偏心囉
嬲嬲豬呀要上連登屌柒HKAA
人地真係好想見報咖 點解要搶我風頭喎
鬼佬條底褲係美國旗

係咪要比陳雲含過我條撚先比著?

我條撚陳雲架?

自己想起大台之證據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞